Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 STANDARD

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10541
  • ST7-STD-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
3 513,90 Лв. * 3 902,90 Лв. * (9,97% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSAN 7 STANDARD"

Като клиент на VMware vSAN 7 Standard имате право да се възползвате от този мощен софтуер. vSAN 7 Standard е проектиран за виртуализирани среди и предлага производителност и функции за съхранение от корпоративен клас. Със своята изцяло флаш архитектура и опростено управление vSAN 7 Standard е идеален за малки предприятия, които трябва да оптимизират инфраструктурата си, като същевременно поддържат ниски разходи. По-долу са изброени някои от основните характеристики на този продукт:

● Производителност на сторидж от корпоративен клас
● Опростено управление
● All-flash архитектура
● Икономичност

VMware vSAN 7 Standard е идеалното решение за съхранение на данни за малкия бизнес. Той се настройва и управлява лесно и осигурява светкавична производителност. Освен това vSAN 7 Standard разполага с всички функции, от които се нуждаете, за да запазите данните си в безопасност. Така че, ако търсите надеждно и достъпно решение за съхранение, VMware vSAN 7 Standard е за вас!

VMware vSAN 7 Standard е най-новата версия на софтуера за хиперконвергирана инфраструктура на VMware. Тя надгражда успеха на предишните версии с нови функции и подобрения, които улесняват още повече внедряването и управлението на хиперконвергирани инфраструктури. Основните акценти включват:

Подобрена производителност и мащабируемост - С vSAN 7 вече можете да постигнете до 2 милиона входно-изходни операции в секунда (IOPS) с клъстер от само четири възела. А благодарение на поддръжката на по-големи дискове (до 10 TB) можете да съхранявате повече данни на по-малко място.

Опростено управление - Новият vSphere Web Client осигурява единна точка за контрол за управление на цялата виртуална инфраструктура, включително внедряването на vSAN. Интеграцията с други продукти на VMware означава, че можете лесно да разширите своята хиперконвергирана среда в облака или в няколко обекта.

По-голяма гъвкавост - Вече можете да използвате всякаква комбинация от флаш и дискови устройства във вашия клъстер vSAN, което ви дава по-голяма гъвкавост при проектирането на вашето решение за съхранение. Освен това поддръжката на разтеглени клъстери ви позволява да поддържате наличността на приложенията в случай на повреда на сайта.

Благодарим ви, че разглеждате VMware vSAN 7 Standard като част от вашата ИТ стратегия!

Допълнителни връзки към "VMWARE vSAN 7 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSAN 7 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории