Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ADVANCED
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ADVANCED

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10539
 • ST7-ADV-C
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
5 806,90 Лв. * 6 450,90 Лв. * (9,98% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"

VMware vSAN 7 Advanced - усъвършенствано решение за съхранение на данни за вашата ИТ инфраструктура

VMware vSAN 7 Advanced е мощно решение за съхранение на данни, което помага на компаниите да оптимизират ИТ инфраструктурата си, да разширят капацитета за съхранение и да увеличат производителността на приложенията си. В тази статия ще научите защо VMware vSAN 7 Advanced е идеалният избор, за да посрещнете предизвикателствата на вашата среда за съхранение.

Основни характеристики на VMware vSAN 7 Advanced

 1. Хиперконвергенция: VMware vSAN 7 Advanced предоставя хиперконвергирано решение, което съчетава ресурси за съхранение и изчисления в един клъстер. Това дава възможност за по-добро използване на ресурсите и лесно мащабиране.
 2. Висока наличност: Платформата предлага усъвършенствани функции за висока наличност, за да се сведе до минимум времето за престой в случай на хардуерни проблеми и да се осигури непрекъсната наличност на вашите приложения.
 3. Подобряване на производителността: VMware vSAN 7 Advanced оптимизира производителността на съхранението на вашите приложения и осигурява безпроблемно изпълнение.
 4. Усъвършенствана сигурност: Платформата включва усъвършенствани функции за сигурност, включително криптиране и контрол на достъпа, за да защити данните ви от заплахи.

Предимства на VMware vSAN 7 Advanced

 • Икономическа ефективност: Чрез комбиниране на съхранение и изчисления в клъстер можете да намалите разходите за хардуер и да опростите поддръжката.
 • Мащабируемост: VMware vSAN 7 Advanced ви позволява лесно да мащабирате инфраструктурата си за съхранение на данни, за да посрещнете нуждите на вашата организация.
 • Най-висока наличност: Платформата осигурява висока наличност на вашите данни и приложения, дори в случай на хардуерни повреди.

Бъдещето на вашата инфраструктура за съхранение с VMware vSAN 7 Advanced

VMware vSAN 7 Advanced е основното решение за организации, които се нуждаят от усъвършенствано решение за съхранение на данни за своята ИТ инфраструктура. С тази платформа сте оптимално подготвени за предизвикателствата на цифровата трансформация. Увеличете максимално ефективността на ресурсите си за съхранение, увеличете наличността на данните си и осигурете бъдещето на бизнес приложенията си с VMware vSAN 7 Advanced. Това е решението за съхранение, което ви помага да останете конкурентоспособни в постоянно променящия се свят на ИТ и да изведете инфраструктурата си за съхранение на следващото ниво. VMware vSAN 7 Advanced е бъдещето на управлението на съхранението.

Допълнителни връзки към "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории