Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSAN 7 ADVANCED
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ADVANCED

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10539
  • ST7-ADV-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
5 806,90 Лв. * 6 450,90 Лв. * (9,98% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"

Имам удоволствието да докладвам  VMware vSAN 7 Advanced . Най-новата версия на платформата за хиперконвергирана инфраструктура (HCI) на VMware предоставя мощни нови функции, които още повече улесняват клиентите при внедряването и управлението на HCI. С vSAN 7 Advanced клиентите могат да постигнат още по-висока производителност, ефективност и устойчивост на своите приложения.

Една от най-важните нови функции в vSAN 7 Advanced е поддръжката на NVMe устройства. Това позволява на клиентите да се възползват от високата производителност и ниската латентност на тези устройства. Освен това vSAN вече поддържа до 64 възела на клъстер, което осигурява по-добра мащабируемост при по-големи внедрявания. А с подобрените функции за сигурност, като криптиране в покой и контрол на достъпа, базиран на роли (RBAC), клиентите могат да бъдат сигурни, че данните им са в безопасност.

VMware vSAN 7 е мощна платформа за съхранение, която може да помогне на бизнеса ви да намали разходите и да подобри производителността. По-долу са представени някои от основните характеристики на VMware vSAN 7:


-Усъвършенствани пространства за съхранение: С VMware vSAN 7 можете да създавате усъвършенствани пространства за съхранение, които осигуряват по-голяма гъвкавост и производителност. Можете също така да използвате тези разширени пространства за съхранение, за да съхранявате виртуални машини и други данни.

-Подобрена производителност: VMware vSAN 7 осигурява подобрена производителност за виртуални машини и приложения. По-специално, той предлага по-добра поддръжка за високопроизводителни работни натоварвания.

-По-голяма мащабируемост: VMware v SAN 7 предлага по-голяма мащабируемост в сравнение с предишните версии, което го прави идеален за големи организации или предприятия с нарастващи нужди.
-Опростено управление: VMware v SAN 7 прави управлението по-лесно от всякога, като ви позволява да започнете работа бързо, без да се налага да прилагате сложни процедури за конфигуриране.

VMware vSAN 7 Advanced е мощна платформа, която осигурява превъзходна производителност, ефективност и устойчивост на вашите приложения. Препоръчвам ви да го изпробвате още днес!

 

Допълнителни връзки към "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
8 275,90 Лв. *
VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
3 513,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
3 513,90 Лв. *