Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10536
  • ST7-ENT-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
9 194,90 Лв. *

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE"

VMware vSAN е софтуерно дефинирано решение за съхранение, което ви позволява да създавате и управлявате клъстери за съхранение на стоков хардуер. С VMware vSAN можете бързо да осигурите съхранение за своите виртуални машини (VM), като обедините дисковия капацитет от няколко сървъра. Можете също така да използвате VMware vSAN, за да подобрите производителността и наличността на своите виртуални машини.


VMware vSAN 7 Enterprise е нова версия на водещия продукт за софтуерно дефинирано съхранение на VMware. Той предлага няколко нови функции, включително:


-Поддръжка на изцяло флаш масиви: С VMware vSAN 7 Enterprise вече можете да използвате изцяло флаш масиви, за да съхранявате своите виртуални машини и данни. Това може да подобри производителността до 10 пъти в сравнение с традиционните въртящи се дискове.


-Динамично дедуплициране: Дедуплицирането помага да се намали пространството за съхранение, необходимо за съхраняване на данни, като се елиминират дублиращите се копия на файлове или блокове данни. С динамичното дедуплициране VMware vSAN автоматично дедуплицира данни, докато те се записват на диска, като намалява режийните разходи и подобрява производителността.


-Разтеглен клъстер в два сайта: Вече можете да използвате разтеглен клъстер с VMware v SAN 7 Enterprise, за да запазите наличността на вашите виртуални машини в случай на повреда на сайт. Тази функция ви позволява да репликирате дисковете на виртуални машини между два сайта, като осигурявате висока наличност дори ако единият сайт се срине напълно.

Допълнителни връзки към "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.