Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10536
 • ST7-ENT-C
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
8 275,90 Лв. * 9 194,90 Лв. * (9,99% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE"

VMware vSAN 7 Enterprise: Бъдещето на инфраструктурата за съхранение

VMware vSAN 7 Enterprise е водещото софтуерно дефинирано решение за съхранение, което осигурява мощна и мащабируема инфраструктура за съхранение на данни за предприятията. В тази кратка информация за продукта ще подчертаем изключителните характеристики и предимства на това издание Enterprise.

Какво представлява VMware vSAN 7 Enterprise?

VMware vSAN 7 Enterprise е усъвършенствано софтуерно дефинирано решение за съхранение, което позволява на компаниите да оптимизират своята инфраструктура за съхранение. То използва съществуващите хардуерни ресурси, за да създаде високодостъпна и мощна среда за съхранение на данни.

Предимства на VMware vSAN 7 Enterprise

 • Висока производителност: С vSAN 7 Enterprise компаниите могат да се възползват от изключителна производителност на съхранението, която отговаря на изискванията на съвременните приложения.
 • Мащабируемост: Решението е с висока степен на мащабируемост и може да бъде в крак с нарастващите изисквания за съхранение на данни на вашата организация.
 • Висока наличност: VMware vSAN 7 Enterprise предлага функции за висока наличност, за да гарантира, че данните ви са винаги налични, дори в случай на хардуерна повреда.

Гъвкавост и интеграция

 • Гъвкавост: VMware vSAN 7 Enterprise е гъвкава и поддържа различни хардуерни платформи, което ви позволява да персонализирате инфраструктурата за съхранение според вашите изисквания.
 • Интеграция: Решението се интегрира безпроблемно със средите на VMware и популярните платформи за виртуализация, за да осигури разширени функции и възможности.
 • Управление: Удобният за потребителя интерфейс за управление ви позволява лесно да конфигурирате и управлявате вашата среда за съхранение.

VMware vSAN 7 Enterprise в действие

С VMware vSAN 7 Enterprise организациите могат:

 • Оптимизиране на производителността: Решението осигурява най-добрата в класа си производителност на съхранението, за да отговори на изискванията на съвременните приложения и работни натоварвания.
 • Ефективност на разходите: VMware vSAN 7 Enterprise използва ефективно съществуващите хардуерни ресурси и намалява общите разходи за притежание.
 • Мащабируемост: Организациите могат лесно да разширяват инфраструктурата си за съхранение на данни при увеличаване на търсенето.

Като цяло VMware vSAN 7 Enterprise предлага на организациите отлично решение за софтуерно дефинирано съхранение. С висока производителност, мащабируемост, висока наличност, гъвкавост и интеграция то е идеалният избор за организации, които искат да оптимизират своята инфраструктура за съхранение и да са готови за бъдещите изисквания. Разберете как vSAN може да превърне вашата ИТ инфраструктура в мощна и ефективна среда за съхранение на данни.

Допълнителни връзки към "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории