Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10535
 • ST7-STD-DT10-C
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
1 925,90 Лв. * 2 138,90 Лв. * (9,96% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK"

VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack - Ефективно и сигурно съхранение за десктоп виртуализация

VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack е съвременно решение за съхранение, специално разработено да отговори на нуждите на организациите с изисквания за десктоп виртуализация. В тази статия ще научите защо VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack е оптималният избор за постигане на максимална производителност, сигурност и мащабируемост на вашата виртуална десктоп инфраструктура.

Основни характеристики на VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack

 1. Хиперконвергенция за настолни компютри: VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack осигурява хиперконвергентно решение, което комбинира ресурси за съхранение и изчисления за виртуални настолни компютри в един клъстер. По този начин се оптимизира използването на ресурсите и се опростява управлението.
 2. Бързо внедряване: Платформата позволява бързо внедряване на виртуални десктопи и улеснява мащабирането, за да отговори на нуждите на вашата организация.
 3. Усъвършенствана сигурност: VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack разполага с усъвършенствани функции за сигурност, включително криптиране и контрол на достъпа, за да защити чувствителните данни във виртуалните десктопи.
 4. Висока наличност: Платформата осигурява висока наличност на вашите виртуални десктопи, дори в случай на хардуерни повреди, за да се гарантира непрекъсната работа.

Предимства на VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack

 • Икономичност: Чрез комбиниране на съхранение и изчисления в клъстер можете да намалите разходите за хардуер и да опростите поддръжката.
 • Бърза мащабируемост: VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack ви позволява лесно да мащабирате вашата среда за десктоп виртуализация, за да отговаря на нуждите на вашия бизнес.
 • Сигурност и висока наличност: Платформата предлага усъвършенствани функции за сигурност и висока наличност, за да защити вашите виртуални настолни компютри и да осигури непрекъснати работни процеси.

Бъдещето на вашата десктоп виртуализация с VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack

VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack е основното решение за организации, които се нуждаят от мощна и сигурна среда за десктоп виртуализация. С тази платформа сте оптимално подготвени за предизвикателствата на съвременния работен свят. Увеличете максимално ефективността на вашите виртуални настолни компютри, защитете данните си и осигурете бъдещето на вашата среда за десктоп виртуализация с VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack. Това е решението за съхранение на данни, което ви помага да останете конкурентоспособни в динамичния свят на десктоп виртуализацията и да повишите производителността на служителите си. VMware vSAN 7 Enterprise за Desktop 10 Pack е бъдещето на десктоп виртуализацията.

Допълнителни връзки към "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории