Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10534
 • ST7-ENTPL-C
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
10 569,90 Лв. * 11 742,90 Лв. * (9,99% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSAN 7 Enterprise Plus - най-доброто решение за съхранение на данни за критични приложения

VMware vSAN 7 Enterprise Plus е върховото решение за софтуерно дефинирано съхранение от VMware, което предоставя на организациите цялостна платформа за най-взискателните им изисквания за съхранение. В тази статия ще научите защо VMware vSAN 7 Enterprise Plus е най-добрият избор, за да увеличите максимално производителността, наличността и мащабируемостта на вашата инфраструктура за съхранение.

Основни характеристики на VMware vSAN 7 Enterprise Plus

 1. Хиперконвергенция: VMware vSAN 7 Enterprise Plus предлага хиперконвергенция на най-високо ниво, като комбинира изчислителни ресурси и ресурси за съхранение в един клъстер. По този начин се оптимизира използването на ресурсите и се опростява мащабирането.
 2. Висока наличност и устойчивост: Платформата осигурява изключително висока наличност на вашите данни, като ги отразява и разпределя в множество възли. Вашите данни остават защитени дори в случай на хардуерни повреди.
 3. Подобряване на производителността: VMware vSAN 7 Enterprise Plus предлага усъвършенствани функции за оптимизиране на производителността, за да гарантира, че вашите приложения винаги работят с максимална скорост.
 4. Повишена сигурност: Интегрираните функции за сигурност защитават данните ви от заплахи и неоторизиран достъп.

H2: Предимства на VMware vSAN 7 Enterprise Plus

 • Икономичност: Благодарение на хиперконвергенцията и възможността за използване на хардуер Standard можете да спестите значителни разходи за хардуер.
 • Мащабируемост: VMware vSAN 7 Enterprise Plus ви позволява безпроблемно да мащабирате инфраструктурата си за съхранение на данни, за да посрещнете нарастващите нужди на вашата организация.
 • Най-висока наличност: Благодарение на функциите за висока наличност и устойчивост вашите данни ще бъдат винаги налични, което гарантира непрекъснатост на бизнеса.

Бъдещето на вашата инфраструктура за съхранение с VMware vSAN 7 Enterprise Plus

VMware vSAN 7 Enterprise Plus е основното решение за организациите, които се нуждаят от изключително решение за съхранение на данни за критични приложения. С тази платформа сте идеално подготвени за предизвикателствата на цифровата трансформация. Увеличете максимално ефективността на ресурсите си за съхранение, увеличете наличността на данните си и осигурете бъдещето на бизнес приложенията си с VMware vSAN 7 Enterprise Plus. Това е най-доброто решение за съхранение на данни, което ви помага да издигнете инфраструктурата си за съхранение на данни на следващото ниво и да останете конкурентоспособни в постоянно променящия се свят на ИТ. VMware vSAN 7 Enterprise Plus е бъдещето на софтуерно дефинираното съхранение на данни за критични приложения.

Допълнителни връзки към "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории