Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10607
  • ST8-ENT-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
10 782,90 Лв. * 11 980,90 Лв. * (10% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"

Революционно съхранение на данни с VMware vSAN 8 Enterprise

С VMware vSAN 8 Enterprise организациите навлизат в нова ера на съхранение на данни. Тази новаторска технология предоставя интегрирано решение за софтуерно дефинирано съхранение на данни, базирано на виртуални машини. Безпроблемно интегрирана с VMware vSphere, vSAN 8 Enterprise дава възможност за изключително мащабируемо и гъвкаво решение за съхранение на данни, което отговаря на нарастващите изисквания на съвременните центрове за данни.

Мощни функции за критични работни натоварвания

VMware vSAN 8 Enterprise е проектиран да се справя с лекота с критични работни натоварвания. Чрез интегриране на високопроизводителни функции, като например all-flash съхранение, автоматизирано балансиране на натоварването и вградена защита на данните, vSAN 8 Enterprise осигурява ненадмината производителност и надеждност за взискателни приложения.

Безпроблемна мащабируемост и гъвкавост

С VMware vSAN 8 Enterprise организациите могат лесно да мащабират своята инфраструктура за съхранение на данни, за да отговорят на постоянно променящите се изисквания. С поддръжката на хибридни и изцяло флаш конфигурации и възможността за безпроблемно интегриране на нов хардуер, vSAN 8 Enterprise предлага безпрецедентна гъвкавост за организации от всякакъв мащаб.

Лесно управление и автоматизация

Управлението и автоматизирането на ресурсите за съхранение никога не е било по-лесно, отколкото с VMware vSAN 8 Enterprise. Интеграцията с интерфейса на VMware vSphere позволява на администраторите да управляват съхранението на данни директно от познатата платформа vSphere, което намалява сложността и повишава ефективността. Автоматизираните процеси, като например балансиране на натоварването, преминаване към отказ и възстановяване, свеждат до минимум административните усилия и увеличават максимално времето за работа.

Надеждна сигурност на данните и съответствие

Сигурността на данните е от решаващо значение за съвременните организации и VMware vSAN 8 Enterprise предлага надеждни функции за защита на чувствителни данни. С вграденото криптиране, проверката на целостта на данните и усъвършенстваните функции за сигурност организациите могат да бъдат сигурни, че данните им са защитени по всяко време и че са спазени изискванията за съответствие.

Заключение

VMware vSAN 8 Enterprise е най-доброто решение за организации, които се нуждаят от мощна, гъвкава и сигурна инфраструктура за съхранение. Със своята безпроблемна интеграция, изключителна производителност и изчерпателен набор от функции vSAN 8 Enterprise е идеалният избор за критични работни натоварвания и взискателни приложения. Открийте още днес как VMware vSAN 8 Enterprise може да направи революция във вашата ИТ инфраструктура.

Допълнителни връзки към "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории