Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10538
 • ST7-ADV-DT10-C
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
1 572,90 Лв. * 1 746,90 Лв. * (9,96% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack: Революционно решение за съхранение на данни за настолни компютри

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack е водещото софтуерно дефинирано решение за съхранение, разработено специално за десктоп среди. В тази кратка информация за продукта ще подчертаем изключителните характеристики и предимства на този пакет от 10 продукта.

Какво представлява VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack?

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack е новаторско софтуерно дефинирано решение за съхранение, което позволява на организациите да оптимизират средите за съхранение на данни за настолни компютри. То осигурява мащабируема, рентабилна и високодостъпна инфраструктура за съхранение на данни за настолни компютри.

Предимства на VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack

 • Повишаване на производителността: С vSAN 7 Advanced организациите могат да се възползват от значително повишаване на производителността на настолните работни натоварвания. Решението оптимизира производителността на съхранението и осигурява отзивчив десктоп.
 • Мащабируемост: Пакетът от 10 устройства предлага висока степен на мащабируемост за гъвкаво разширяване на ресурсите на настолните компютри и посрещане на нарастващите изисквания.
 • Висока наличност: VMware vSAN 7 Advanced for Desktop осигурява функции за висока наличност, за да гарантира, че данните за десктопа са винаги налични, дори в случай на хардуерна повреда.

Гъвкавост и интеграция

 • Гъвкавост: Решението е универсално и поддържа различни хардуерни платформи, което позволява на организациите да персонализират инфраструктурата за съхранение на данни за настолни компютри според своите изисквания.
 • Интеграция: VMware vSAN 7 Advanced for Desktop се интегрира безпроблемно в съществуващите десктоп среди и поддържа популярни платформи за виртуализация, за да осигури разширени функции и възможности.
 • Управление: Лесният за използване интерфейс за управление ви позволява лесно да конфигурирате и управлявате вашата среда за съхранение на данни за настолни компютри.

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack в действие

С VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack организациите могат:

 • Оптимизиране на производителността на десктопа: решението осигурява подобрена производителност на десктопа, така че потребителите да могат да работят бързо.
 • Икономическаефективност: Оптимизирайте използването на ресурсите и консолидирайте устройствата за съхранение на настолни компютри, за да намалите оперативните разходи.
 • Осигуряване на настолни компютри: Решението поддържа лесно осигуряване и мащабиране на настолни компютри, за да отговори ефективно на нуждите на потребителите.

Като цяло VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack предоставя революционно софтуерно дефинирано решение за съхранение на данни за настолни среди. С повишената си производителност, мащабируемост, висока наличност, гъвкавост и интеграция то е идеалният избор за организации, които искат да оптимизират инфраструктурата си за съхранение на данни за настолни компютри и да осигурят най-доброто в класа си преживяване за настолни компютри.

Допълнителни връзки към "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории