Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10603
  • WS17-PLAY-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
218,90 Лв. * 242,90 Лв. * (9,88% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS"

Открийте света на виртуализацията с VMware Workstation Player 17 за Windows

Въведение във VMware Workstation Player 17

Добре дошли в света на виртуалните машини! VMware Workstation Player 17 за Windows отваря вратата към множество възможности както за разработчици, така и за ИТ специалисти и начинаещи. Този мощен софтуер ви позволява да настройвате и стартирате виртуални машини на вашия компютър с Windows, като всичко това става с помощта на интуитивен потребителски интерфейс.

Гъвкавост и съвместимост

С VMware Workstation Player 17 можете да създавате, стартирате и споделяте виртуални машини, независимо дали сте начинаещ, или опитен професионалист. Благодарение на широката гама от поддържани операционни системи, включително Windows, Linux и други, разполагате с гъвкавостта да изберете средата, която най-добре отговаря на вашите нужди. Независимо дали искате да тествате приложения, да разработвате нов софтуер или да симулирате сложни мрежи, VMware Workstation Player 17 предлага подходящите инструменти за вашите проекти.

Мощни функции за производителност и сигурност

Работете по-ефективно с функции като моментни снимки, които ви позволяват да заснемате състоянието на вашата виртуална машина в определен момент от време и да го възстановявате при необходимост. Освен това VMware Workstation Player 17 предоставя сигурна среда за пясъчник, в която можете да тествате нов софтуер или да стартирате подозрителни файлове в изолация, без да застрашавате хост операционната си система. С възможността да изолирате виртуалните машини и да контролирате мрежовите връзки можете да защитите данните и личната си информация, докато си вършите работата.

Безпроблемна интеграция и лекота на използване

Безпроблемната интеграция на VMware Workstation Player 17 във вашата работна среда ви позволява да създавате, управлявате и споделяте виртуални машини с лекота. Благодарение на удобния интерфейс и интуитивните контроли можете да започнете работа бързо и да използвате пълния потенциал на виртуализацията, без да се налага да извършвате сложни конфигурации. Благодарение на поддръжката на дисплеи с висока разделителна способност и многомониторни настройки можете да управлявате виртуалните си машини с лекота и да превключвате безпроблемно между различните системи.

Изживейте бъдещето на ИТ с VMware Workstation Player 17 за Windows и открийте ново измерение на гъвкавост, производителност и сигурност. Увеличете ефективността си, минимизирайте риска и изпитайте неограничените възможности на виртуализацията - всичко това със софтуер, създаден специално за вашите нужди. Започнете още днес и се потопете в свят на иновации и възможности!

Допълнителни връзки към "VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS"
Отзиви на клиенти за "VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории