Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10550
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
56,90 Лв. * 61,90 Лв. * (8,08% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5"

VMware ThinApp Enterprise 5: Опростете доставката на приложения

VMware ThinApp Enterprise 5 накратко

VMware ThinApp Enterprise 5 е мощна платформа за виртуализация на приложения, която позволява на компаниите да пакетират и внедряват приложения в изолирани виртуални контейнери. С този софтуер можете да опростите внедряването на приложения, да увеличите съвместимостта и да подобрите сигурността на вашите приложения. В тази статия ще научите повече за функциите и предимствата на VMware ThinApp Enterprise 5.

Основни характеристики на VMware ThinApp Enterprise 5

Изолиране на приложенията

VMware ThinApp Enterprise 5 дава възможност за изолиране на приложенията във виртуални контейнери, като по този начин се избягват конфликти между приложенията. Това гарантира безпроблемната работа на вашите приложения, независимо от другите приложения, инсталирани в системата.

Съвместимост и гъвкавост

С тази платформа можете да пакетирате приложения от различни операционни системи в един контейнер. Това повишава съвместимостта и дава възможност за безпроблемно изпълнение на различни системи, без да се налага да ги преинсталирате.

Централизирано управление

VMware ThinApp Enterprise 5 предоставя централизирана конзола за управление, която ви позволява лесно да създавате, наблюдавате и актуализирате своите виртуални приложения. Това улеснява управлението и поддръжката на вашите приложения.

Защо да използвате VMware ThinApp Enterprise 5?

Ефективно внедряване на приложения

С този софтуер можете да внедрявате приложения без конфликти и проблеми със съвместимостта. Това спестява време и ресурси при внедряването на приложения във вашата организация.

Подобрена сигурност

Чрез изолирането на приложенията във виртуални контейнери се повишава сигурността, тъй като приложенията нямат достъп до операционната система. Това намалява до минимум риска от заразяване със зловреден софтуер и изтичане на данни.

Заключение

VMware ThinApp Enterprise 5 е идеалното решение за организации, които искат да опростят внедряването на приложения, да увеличат съвместимостта и да подобрят сигурността на своите приложения. С функции като изолиране на приложенията, съвместимост и централизирано управление то осигурява ефективен начин за пакетиране и внедряване на приложения във виртуални контейнери. Ако искате да увеличите ефективността на внедряването на приложенията си и да укрепите сигурността им, VMware ThinApp Enterprise 5 е правилният избор. Инвестирайте в тази платформа за виртуализация на приложения, за да оптимизирате управлението на приложенията си и да намалите общите разходи за притежание.

Допълнителни връзки към "VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5"
Отзиви на клиенти за "VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5"
26.07.2023 г.

Utrolig kundeservice

Jeg havde en lille problem med programmets installation, og supporten hjalp mig straks. Meget venligt og kompetent hold. Jeg vil helt sikkert bestille igen!

26.07.2023 г.

Livraison super rapide

À peine commandé, déjà livré. Je suis très satisfaite du service.

26.07.2023 г.

Tadellose Erfahrung

Prompte Antwort auf meine Anfrage. Alles bestens, bin rundum zufrieden.

26.07.2023 г.

Großartige Erfahrung

Ich bin wirklich beeindruckt. Das Team hat mir immer schnell geantwortet und war sehr hilfsbereit. Bin froh, dass ich hier gekauft habe.

Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории