Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 STANDARD

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10567
  • VS6-STD-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
1 687,90 Лв. *

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSPHERE 6 STANDARD"

Търсите ли мощна, надеждна и рентабилна платформа за виртуализация? Тогава VMware vSphere 6 Standard е за вас. Този софтуер разполага с всичко необходимо, за да стартирате бизнеса си в облака. С VMware vSphere 6 Standard можете лесно да консолидирате приложенията си на по-малко сървъри, да намалите консумацията на енергия и разходите за охлаждане, да подобрите наличността и устойчивостта и др. Освен това с интуитивния си интерфейс и изчерпателния набор от функции VMware vSphere 6 Standard е лесен за използване дори от начинаещи. Така че защо да чакате? Започнете работа с VMware vSphere 6 Standard още днес!

VMware vSphere 6 Standard е водеща в индустрията платформа за виртуализация, която предоставя мощни възможности за предприятия от всякакъв мащаб. С vSphere 6 Standard можете да консолидирате приложенията си на по-малко сървъри и веднага да спестите пари. А с функции като толерантност към грешки и висока наличност можете да поддържате бизнеса си безпроблемно дори в случай на повреда на сървъра. VMware vSphere 6 Standard е идеалният избор за фирми, които искат да извлекат максимума от своята виртуална инфраструктура.

VMware vSphere 6 Standard е водеща в индустрията платформа за виртуализация, която предоставя цялостни възможности за изчисления, съхранение, мрежи и сигурност в едно устройство. С vSphere 6 Standard можете да консолидирате приложенията си на по-малко сървъри и да намалите капиталовите и оперативните разходи. Можете също така да подобрите наличността и гъвкавостта на приложенията и да защитите данните си с усъвършенствани функции за сигурност.

 
Допълнителни връзки към "VMWARE vSPHERE 6 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSPHERE 6 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.