Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10566
  • VS6-ESP-KIT-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
5 490,90 Лв. *

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"

Като клиент на VMware ще се радвате да научите, че VMware пусна най-новия си продукт - комплекта vSphere 6 Essentials Plus kit. Този нов продукт е надграден спрямо предишната версия и предлага повече функции и предимства за клиентите. Комплектът включва лицензиране на vSphere 6 Essentials Plus, едногодишна поддръжка и абонаментни услуги, както и ваучер за обучение с 50% отстъпка. С тази нова версия VMware продължава да предоставя стойност на своите клиенти, като осигурява иновативни продукти, които правят по-лесно от всякога ефективното управление на вашия бизнес.

Някои от основните подобрения във vSphere 6 включват:

-Подобрена производителност: един от основните приоритети на VMware беше да подобри производителността в тази версия. Това е постигнато чрез оптимизиране на пътищата на кода и увеличаване на ефективността на съхранението. Опростено управление: Добавени са нови функции за опростяване на управлението, включително интеграция на PowerCLI с Windows Powershell 5.0, потребителски интерфейс хост-клиент, базиран на HTML5, подобрени възможности за автоматично разполагане и др.-Повишена сигурност: С нарастването на броя на нарушенията на сигурността на данните тя е по-важна от всякога. vSphere 6 предлага повече сигурност чрез функции като криптиране на виртуални машини и сигурно зареждане.-Гъвкавост: Последната версия предлага повече гъвкавост чрез подобрения като поддръжка на по-големи виртуални машини (до 64 ядра) и виртуални дискове с капацитет 2 TB."

Като цяло новият комплект VMware vSphere 6 Essentials Plus kit предлага значителни подобрения в сравнение с предишната версия с повишена производителност, опростено управление, подобрена сигурност и по-голяма гъвкавост. Ако сте клиент на VMware, обмислете дали да не преминете към най-новата версия, за да се възползвате от всички тези подобрения.

Търсите начин да извлечете максимума от вашата среда VMware vSphere 6? Тогава трябва да инвестирате в комплекта VMware vSphere 6 Essentials Plus. Този изчерпателен комплект предоставя всичко необходимо, за да започнете работа с VMware vSphere 6, включително достъп до основните характеристики и функционалности на тази мощна платформа за виртуализация.

Комплектът VMware vSphere 6 Essentials Plus kit е идеален за малки предприятия, които искат да се възползват от технологията за виртуализация. С този комплект можете да използвате няколко операционни системи на един сървър и да повишите ефективността и производителността на бизнеса си. Освен това включените лицензи за VMware улесняват стартирането на виртуализацията и увеличаването ѝ с разрастването на бизнеса ви.

За да научите повече за предимствата на комплекта VMware vSphere 6 Essentials Plus kit, свържете се с нашия екип още днес. Ще се радваме да отговорим на въпросите ви за тази мощна платформа за виртуализация и да ви помогнем с внедряването ѝ!

Допълнителни връзки към "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.