Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10566
  • VS6-ESP-KIT-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
4 942,90 Лв. * 5 490,90 Лв. * (9,98% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"

Въведение във VMware vSphere 6 Essentials Plus Kit

Комплектът VMware vSphere 6 Essentials Plus Kit е универсално решение за малки и средни предприятия, които искат да започнат работа с виртуализация. Със своите усъвършенствани функции и инструменти този продукт предлага на организациите рентабилен начин за оптимизиране на тяхната ИТ инфраструктура, подобряване на непрекъснатостта на бизнеса и осигуряване на бизнес успех.

Надеждна виртуализация с vSphere Hypervisor

В основата на комплекта vSphere 6 Essentials Plus е хипервайзорът vSphere - водещ на пазара хипервайзор, който ви позволява да стартирате множество виртуални машини на един физически сървър. Това позволява на организациите да използват по-добре своя хардуер, да намалят разходите за ИТ и да увеличат гъвкавостта на своята инфраструктура.

Висока наличност и сигурност на данните

В допълнение към виртуализацията комплектът vSphere 6 Essentials Plus предлага и усъвършенствани функции за висока наличност и защита на данните. С vSphere High Availability можете да сведете до минимум времето за престой чрез автоматично преместване на виртуални машини на налични сървъри при възникване на хардуерна повреда. Освен това с vSphere Data Protection комплектът Essentials Plus осигурява надеждно решение за архивиране и възстановяване, за да защити ценните ви данни.

Мощни функции за подобряване на непрекъснатостта на бизнеса

Комплектът vSphere 6 Essentials Plus Kit излиза извън рамките на виртуализацията, за да осигури мощни функции, които позволяват на организациите да подобрят непрекъснатостта на бизнеса и да осигурят безпроблемна работа.

vMotion за непрекъсваемост на работните натоварвания

Един от ключовите фактори за подобряване на непрекъсваемостта на бизнеса е възможността за осигуряване на непрекъсваемост на работните натоварвания. Тук се появява vMotion - функция, която ви позволява да премествате работещи виртуални машини между сървърите без прекъсване. Това означава, че можете да извършвате поддръжка, без да изключвате приложенията си от мрежата.

vSphere Replication за възстановяване при бедствия

За да защитите данните си в случай на бедствие, комплектът vSphere 6 Essentials Plus предоставя функцията vSphere Replication. Тази функция ви позволява да репликирате виртуалните си машини на вторично място и бързо да ги възстановите в случай на повреда. По този начин можете да сте сигурни, че бизнесът ви може да продължи да функционира дори при извънредни ситуации.

Заключение: Комплект VMware vSphere 6 Essentials Plus - ключът към ефективна ИТ инфраструктура

Комплектът VMware vSphere 6 Essentials Plus Kit е нещо повече от инструмент за виртуализация. Той е мощна платформа, която позволява на малките и средните предприятия ефективно да управляват своята ИТ инфраструктура, да подобрят непрекъснатостта на бизнеса и да постигнат своите бизнес цели.

Лесна употреба и гъвкавост

Благодарение на лесния за използване интерфейс и гъвкавостта си vSphere 6 Essentials Plus Kit може лесно да се персонализира, за да отговори на специфичните нужди на вашия бизнес. Независимо дали искате да модернизирате съществуващата си ИТ инфраструктура или да създадете нова ИТ конфигурация, комплектът Essentials Plus Kit осигурява необходимите инструменти и функции.

Стойностна инвестиция

Комплектът vSphere 6 Essentials Plus Kit не е само за спестяване на пари чрез по-ефективно използване на хардуера. Той е инвестиция в бъдещето на вашия бизнес. С неговите надеждни функции за защита на данните и висока наличност можете да сте сигурни, че бизнесът ви е добре подготвен да посрещне предизвикателствата на днешния и утрешния ден. С комплекта VMware vSphere 6 Essentials Plus можете да гарантирате успеха на бизнеса си и да положите основите на устойчив растеж.

Разширени възможности за управление и мащабируемост

VMware vSphere 6 Essentials Plus Kit предлага широк набор от функции за управление, специално разработени за подобряване на ефективността и производителността на вашата ИТ инфраструктура.

Централизирано управление с vCenter Server

В основата на пакета за управление в комплекта vSphere 6 Essentials Plus Kit е vCenter Server. Това мощно решение за управление осигурява централизирана платформа за управление на вашата виртуална инфраструктура. От осигуряването и конфигурирането на виртуални машини до наблюдението на производителността на системата и управлението на ресурсите - vCenter Server прави всичко това и още повече от една-единствена, лесна за използване конзола.

Мащабируемост за бъдещ растеж

С комплекта vSphere 6 Essentials Plus не е необходимо да се притеснявате за бъдещото разрастване. Системата е проектирана да се мащабира заедно с вашия бизнес. Независимо дали искате да добавите допълнителни виртуални машини, да интегрирате повече физически сървъри в инфраструктурата си или да създадете нови местоположения, комплектът vSphere 6 Essentials Plus Kit ви дава гъвкавостта и мащабируемостта, от които се нуждаете, за да управлявате ефективно ИТ инфраструктурата си и да развивате бизнеса си.

Внедряване и поддръжка

VMware разбира, че внедряването на ново ИТ решение може да бъде предизвикателство. Ето защо VMware осигурява цялостна поддръжка и ресурси, за да гарантира, че ще извлечете максимума от своя vSphere 6 Essentials Plus Kit.

Лесно внедряване и конфигуриране

VMware е проектирала vSphere 6 Essentials Plus Kit така, че да бъде лесен за внедряване и конфигуриране. С предоставените инструменти и ресурси можете бързо да започнете работа и да настроите новата си виртуална инфраструктура. Има и многобройни ръководства и туториали, които ще ви преведат стъпка по стъпка през процеса.

Поддръжка от световна класа

VMware предлага и поддръжка от световна класа за комплекта vSphere 6 Essentials Plus Kit. От специалисти по техническа поддръжка, които са на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, до обширни онлайн ресурси и форуми на общността - можете да сте сигурни, че помощта е винаги на разположение, когато имате нужда от нея.

Заключение: Изчерпателен пакет за вашите ИТ нужди

Като цяло комплектът VMware vSphere 6 Essentials Plus Kit е цялостно и надеждно решение за малки и средни предприятия, които искат да модернизират и оптимизират своята ИТ инфраструктура. Със своя широк набор от функции - от мощна виртуализация и висока наличност до усъвършенствани инструменти за управление и мащабируемост - той ви дава всичко необходимо за ефективна и надеждна ИТ среда. А с поддръжката и ресурсите на VMware можете да сте сигурни, че ще извлечете максимума от инвестицията си.

Инвестиция във вашето бъдеще

Комплектът VMware vSphere 6 Essentials Plus не е просто технологично решение, а инвестиция във вашето бъдеще. Той ви помага да намалите разходите си за ИТ, да подобрите непрекъснатостта на бизнеса си, да защитите данните си и ви дава инструментите и гъвкавостта, от които се нуждаете, за да отговорите на променящите се бизнес изисквания.

Влезте в бъдещето на ИТ

С комплекта VMware vSphere 6 Essentials Plus можете да се съсредоточите върху това, което наистина има значение: Вашия бизнес. Оставете сложността на ИТ зад гърба си и навлезте в бъдещето на ИТ - бъдеще, което се характеризира с ефективност, надеждност и гъвкавост. С комплекта VMware vSphere 6 Essentials Plus Kit сте готови да прегърнете това бъдеще.

Допълнителни връзки към "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"
14.07.2023 г.

Hervorragender Service

Erstklassiger Service und sehr schnelle Lieferung. Wird nicht mein letzter Kauf sein!

14.07.2023 г.

Quick and Reliable

Just a few minutes after payment, I already had the application. Incredibly fast and reliable!

14.07.2023 г.

Hurtig levering og fremragende service

Jeg er meget imponeret over den hurtige og smidige service. Jeg modtog mit program kun få minutter efter at have afgivet min ordre. Godt arbejde, hold!

14.07.2023 г.

Prosty proces zakupu

Zamówienie było bardzo proste, a oprogramowanie otrzymałem szybko. Płatność również była łatwa. Tak trzymać!

14.07.2023 г.

Entrega rápida y servicio excelente

Estoy muy impresionado con el servicio rápido y fluido. Recibí mi programa pocos minutos después de hacer el pedido. ¡Gran trabajo, equipo!

Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
3 513,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
5 806,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
8 275,90 Лв. *