Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10606
  • HZ8-STC-10
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
2 244,90 Лв. * 2 493,90 Лв. * (9,98% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"

VMware Horizon 8 Standard: Бъдещето на виртуалната десктоп инфраструктура (VDI)

С VMware Horizon 8 Standard навлизате в нова ера на виртуалната настолна инфраструктура (VDI), която ще направи революция във вашите корпоративни ИТ. Това мощно решение осигурява цялостна платформа за предоставяне, управление и защита на виртуални настолни компютри и приложения, като дава възможност на служителите ви да работят продуктивно отвсякъде и на всяко устройство.

Безпроблемно потребителско изживяване

VMware Horizon 8 Standard осигурява безпроблемно и последователно потребителско изживяване на всички устройства. Благодарение на усъвършенстваната технология за виртуализация на настолни компютри потребителите могат да имат достъп до своите настолни компютри и приложения отвсякъде, без да правят компромис с производителността или сигурността. Независимо дали става въпрос за клиент с Windows, Mac, iOS или Android, VMware Horizon 8 Standard осигурява гладко и интуитивно потребителско изживяване.

Мащабируемост и гъвкавост

Една от изключителните характеристики на VMware Horizon 8 Standard е неговата изключителна мащабируемост и гъвкавост. Независимо дали сте малък отдел или голяма организация, VMware Horizon 8 Standard се адаптира към вашите индивидуални изисквания. С възможността за бързо и лесно мащабиране на настолни компютри и приложения можете лесно да адаптирате инфраструктурата си за виртуални настолни компютри към променящите се нужди на вашата организация.

Централизирано управление и сигурност

VMware Horizon 8 Standard предоставя централизиран интерфейс за управление, който позволява на администраторите ефективно да управляват и наблюдават инфраструктурата си за виртуални десктопи. От осигуряването на нови настолни компютри и приложения до наблюдението на производителността и сигурността, VMware Horizon 8 Standard предоставя всички инструменти, от които се нуждаете, за да поддържате оптимална работа на вашата среда. Освен това VMware Horizon 8 Standard предоставя най-добрите в класа си функции за сигурност, които защитават данните и приложенията ви от заплахи и осигуряват съответствие с нормативните изисквания.

Икономическа ефективност и възвръщаемост на инвестициите

Чрез консолидиране на десктоп инфраструктурата си във VMware Horizon 8 Standard можете да постигнете значителни икономии на разходи, като същевременно увеличите възвръщаемостта на инвестициите си в ИТ (ROI). Чрез намаляване на хардуерните и оперативните разходи, опростяване на управлението и повишаване на производителността на служителите можете да намалите общите разходи за притежание, като същевременно подобрите производителността и ефективността на вашата ИТ инфраструктура.

Заключение

VMware Horizon 8 Standard е идеалното решение за организации, които търсят мощна и гъвкава инфраструктура за виртуални работни места (VDI). Със своите изключителни функции и водещи в индустрията технологии VMware Horizon 8 Standard е бъдещето на десктоп виртуализацията и ще отведе бизнеса ви в нова ера на продуктивност и ефективност.

Разберете още днес как VMware Horizon 8 Standard може да преобрази вашия бизнес.

Допълнителни връзки към "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"
Отзиви на клиенти за "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
10 782,90 Лв. *
Категории