Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Standard 2-ядрен Windows Server 2016 Standard е разработен за нуждите на виртуализацията и ИТ на по-малките компании и е сървърната версия на Windows 10. С пакет от 2 ядра може гъвкаво да се разшири...
86,90 Лв. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 2-ядрен Windows Server 2016 Datacenter предлага всички изисквания, за да отговори напълно на изискванията на големите организации и компании за висока степен на виртуализация по отношение на...
472,90 Лв. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core Microsoft Windows вече от около тридесет години се е наложил на компютърния пазар като Standard операционна система и се използва не само от частни лица, но и в развойната и...
484,90 Лв. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-ЯДРЕН MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-ЯДРЕН
Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core Вероятно най-известната операционна система в света, а именно Microsoft Windows, се използва не само в частния сектор и позволява на своите потребители да сърфират, да редактират документи...
2 415,90 Лв. *

Microsoft Windows Server 2016: Основа за модерни инфраструктури

Преглед на Windows Server 2016

Windows Server 2016 е надеждна сървърна операционна система от Microsoft, която служи като солидна основа за корпоративна инфраструктура. С подобренията спрямо своите предшественици тя предлага комбинация от производителност, сигурност и иновативни функции, които я правят подходяща за широк спектър от сървърни задачи - от управление на мрежови услуги до хостинг на уеб приложения.

Основни елементи на Windows Server 2016

Windows Server 2016 въвежда революционни иновации, като Windows Containers, Nano Server и подобрени функции за сигурност, за да отговори на нуждите на съвременните ИТ среди.

Основни характеристики на Windows Server 2016

Подобрена сигурност

Сигурността е на преден план в Windows Server 2016, като операционната система въвежда функции като Shielded Virtual Machines и Just Enough Administration, за да направи сървърните среди по-сигурни.

Защитени виртуални машини

Shielded Virtual Machines защитават вашата виртуализационна среда от неоторизиран достъп и осигуряват допълнително ниво на сигурност за чувствителни данни и приложения.

Иновативна контейнеризация

Контейнерите са олекотена алтернатива на традиционната виртуализация и Windows Server 2016 за първи път направи тази технология достъпна за потребителите на Windows с поддръжката на Windows Containers и Docker.

Windows контейнери и интеграция с Docker

Интеграцията на Windows Containers и Docker дава възможност на разработчиците бързо да създават, тестват и внедряват приложения, което значително повишава гъвкавостта и ефективността на процесите на разработване на софтуер.

Усъвършенствани инфраструктурни услуги

С Windows Server 2016 много инфраструктурни услуги, като например мрежови функции и технологии за съхранение, са усъвършенствани, за да се подобри производителността и да се опрости управлението.

Hyper-V и Storage Spaces Direct

Новите функции в Hyper-V, като Virtual Machine Checkpoints и Storage Spaces Direct, осигуряват подобрени възможности за виртуализация и съхранение на данни за сложни изисквания.

Значение на Windows Server 2016 днес

Стабилна платформа за бизнеса

Въпреки че са налични по-нови версии, Windows Server 2016 остава популярен и надежден избор за много организации, които се нуждаят от стабилна и доказана сървърна платформа.

Дългосрочна поддръжка и съдействие

Благодарение на ангажимента на Microsoft за дългосрочно обслужване и поддръжка потребителите на Windows Server 2016 могат да продължат да разчитат на редовни актуализации на сигурността и техническа поддръжка.

Windows Server 2016 представлява важна стъпка в еволюцията на операционните системи Windows Server и полага основите на днешните стандарти в управлението и сигурността на сървърите. Този текст от категорията предоставя изчерпателен преглед на функциите и продължаващата стойност на Windows Server 2016 за съвременните ИТ инфраструктури.

Категории