Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD
Microsoft Office 2013 Standard - изданието за бизнес и лична употреба MS Office-Suite 2013 Standard със своето разнообразие от доказани програми и ефективни функции предлага всичко, от което се нуждае един съвременен офис софтуер, за да...
61,90 Лв. *
MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2013 Professional Plus - закупуване като лиценз за един потребител MS Office-Suite 2013 Professional Plus е най-пълният софтуерен пакет, наличен за тази версия на Office. В допълнение към актуалните, мощни версии на...
73,90 Лв. *

Office 2013: доказан офис софтуер за ефективна работа

В категорията Office 2013 е представен надеждният офис софтуер на Microsoft, който и днес е отлично решение за вашите работни изисквания. В тази статия ви предлагаме подробен поглед върху Office 2013 и обясняваме ползите от този доказан пакет за вашата продуктивност и ефективност.

Какво предлага Office 2013?

Познати приложения в най-добрата им форма

Office 2013 включва познати приложения като Microsoft Word, Excel, PowerPoint и Outlook в най-добрата им форма. Тези приложения са оптимизирани, за да ви позволят да работите гладко и ефективно.

Локално съхранение на данни и независимост от облака

За разлика от по-новите абонаменти за Office, Office 2013 не изисква постоянна интернет връзка. Можете да съхранявате документите и данните си локално и не сте зависими от облака.

Защо да изберете Office 2013?

Еднократна покупка, постоянна употреба

С Office 2013 правите еднократна покупка и можете да използвате пакета постоянно, без да се налага да плащате месечни абонаментни такси.

Защита на данните и пълен контрол

Office 2013 ви дава пълен контрол върху данните и политиките за поверителност, тъй като не е необходимо да разчитате на съхранение в облака.

Стабилност и надеждност

Office 2013 се характеризира със своята стабилност и последователен потребителски интерфейс, без постоянни прекъсвания поради актуализации и промени.

Заключение

Office 2013 е оптималният избор за всеки, който търси доказано и надеждно софтуерно решение за офис, без да се налага да се обвързва с постоянни абонаментни такси. С познати приложения, пълен контрол върху данните и стабилна работна среда Office 2013 предлага първокласно решение за тези, които искат да повишат производителността си.

Независимо дали сте студент, професионалист или собственик на фирма, Office 2013 ви дава инструментите, от които се нуждаете, за да работите ефективно и да създавате професионални документи, презентации и електронни таблици. Инвестирайте в Office 2013 и се насладете на доказаната производителност и надеждност на този изключителен пакет от офис приложения.

Office 2013 ви позволява да вършите работата си ефективно, като същевременно запазвате пълен контрол върху данните си. Това е рентабилно и стабилно решение за тези, които търсят доказан офис софтуер без абонаментни такси. Повишете производителността си и инвестирайте в Office 2013, за да се възползвате от познатите приложения и многобройните предимства на този надежден офис софтуер.

Категории