Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard С Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Microsoft предлага решение за частни и търговски сървърни приложения, което може лесно да се инсталира и поддържа. Сървърната версия на Microsoft...
116,90 Лв. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 ЦЕНТЪР ЗА ДАННИ MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 ЦЕНТЪР ЗА ДАННИ
Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter Когато купувате Windows Server 2012, получавате мощна сървърна платформа, изградена на базата на опита и знанията за изграждане и управление на центрове за данни и облачни услуги. Софтуерът за...
2 282,90 Лв. *

Microsoft Windows Server 2012: иновации и производителност

Въведение в Windows Server 2012

Windows Server 2012 е ключов компонент от серията Windows Server, който надгражда солидната основа на своите предшественици и предлага подобрени функции и производителност. Като платформа от страна на сървъра Windows Server 2012 е проектиран да повиши ефективността на ИТ отделите и да поддържа готовността на организациите за работа в облак.

Какво предлага Windows Server 2012?

С въвеждането на нови технологии за управление и виртуализация Windows Server 2012 оказа значително влияние върху начина, по който се разработват и внедряват сървърните операционни системи.

Основни характеристики на Windows Server 2012

Изчерпателни инструменти за управление

Server Manager и PowerShell са значително усъвършенствани, за да позволят по-ефективно управление на ролите и функциите на сървъра.

Server Manager

Новият Server Manager в Windows Server 2012 опростява управлението на сървърите с ясно табло, което позволява наблюдение и управление на услугите и ролите на множество сървъри.

Напредък във виртуализацията

Hyper-V, платформата за виртуализация на Microsoft, е получила значителни подобрения в Windows Server 2012, които позволяват по-голяма мащабируемост и производителност.

Подобрения в Hyper-V

Третата версия на Hyper-V в Windows Server 2012 донесе функции като мрежова виртуализация и репликация, които поставиха основите на високодостъпни и гъвкави виртуализационни среди.

Нови опции за съхранение

С Windows Server 2012 технологиите за съхранение бяха подобрени, за да отговорят на нуждата от рентабилно и високодостъпно съхранение.

Пространства за съхранение

Въвеждането на Storage Spaces позволява на организациите да постигнат сравними резервираност и производителност на дискови масиви, които не са SAN, което преди беше запазено за по-скъпите SAN решения.

Значението на Windows Server 2012 днес

Постоянна надеждност

Дори след пускането на по-нови версии Windows Server 2012 остава надежден избор за организациите, които се нуждаят от доказана система с всеобхватна функционалност.

Продължаваща поддръжка

Въпреки че Microsoft прекрати основната поддръжка на Windows Server 2012, все още е налична разширена поддръжка, което означава, че актуализациите за сигурност и критичните пачове ще продължат да се предоставят.

Windows Server 2012 беше повратна точка в развитието на Windows сървърите и предложи редица подобрения и нови функции, които се използват в много организации и днес. Този текст от категорията предоставя преглед на важните аспекти на Windows Server 2012 и неговата продължаваща актуалност в ИТ средата.

Категории