Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD
Microsoft SQL Server 2017 Standard Стандартното издание на SQL Server 2017 от Microsoft предоставя всички мощни функции за бази данни, отчети и анализ, които малките и средните компании очакват от една система за управление на релационни...
796,90 Лв. *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Standard 2-Core С включените в него функции за бази данни, отчети и анализ SQL Server 2017 Standard edition предлага на малките и средните компании мощна версия на доказаната релационна платформа за данни на...
3 253,90 Лв. *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core SQL Server 2017 Enterprise Edition предоставя на по-големите организации мощна по-нова версия на доказаната релационна платформа за данни на Microsoft, която съчетава всички важни възможности...
13 153,90 Лв. *

Microsoft SQL Server 2017: Универсално решение за управление на данни

Въведение: Иновацията среща изпитаното

С въвеждането на Microsoft SQL Server 2017 Microsoft поставя нови стандарти в областта на платформите за управление на данни. Като цялостно и ориентирано към бъдещето решение за управление на данни SQL Server 2017 предлага както революционни иновации, така и доказани технологии.

Гъвкавост чрез поддръжка на различни платформи

Може би най-забележителният напредък в SQL Server 2017 е въвеждането на междуплатформена съвместимост. За първи път е възможно SQL Server да се изпълнява на Windows, Linux и в контейнери Docker. Тази гъвкавост позволява на организациите да интегрират SQL Server в съществуващата си инфраструктура, независимо от предпочитаната от тях среда на операционната система.

Характеристики на SQL Server 2017

Повишена производителност

Адаптивна обработка на заявките

Адаптивната обработка на заявките гарантира, че SQL Server 2017 обработва заявките по-интелигентно и динамично оптимизира плановете за изпълнение. Това може значително да подобри производителността и пропускателната способност на заявките за бази данни.

Функции за сигурност на най-високо ниво

Усъвършенствана защита от заплахи

SQL Server 2017 предлага усъвършенствани механизми за защита, за да се предпази от нарастващите заплахи за киберсигурността. Разширената защита от заплахи помага за разпознаване и реагиране на опасни дейности на ранен етап, за да се предотвратят пробиви в данните.

Бизнес разузнаване и анализи

Интеграция и разузнаване

Възможности за графични бази данни

Поддръжката на възможностите за графични бази данни позволява на SQL Server 2017 да работи ефективно с данни за сложни взаимоотношения, което открива нови възможности за приложенията за бизнес анализ.

Нативна интеграция на R и Python

Вграждането на R и Python директно в базата данни позволява на анализаторите и специалистите по данни да извършват машинно обучение и сложни статистически анализи, без да експортират данни.

Визуализация и отчитане

С разширените възможности за BI, особено чрез интеграция с инструменти като Power BI, потребителите могат да генерират впечатляващи визуализации и полезни отчети директно от своите данни.

Обобщение: Защо SQL Server 2017?

SQL Server 2017 не е просто база данни; той е цялостна платформа за управление на данни и аналитични приложения. С поддръжката на Windows, Linux и контейнери Docker, в съчетание с последните постижения в технологията за бази данни, SQL Server 2017 предлага мащабируемо, сигурно и устойчиво на бъдещето решение за организации от всякакъв мащаб. С непрекъснати актуализации и активна общност от разработчици SQL Server 2017 остава централна част от стратегическите планове за управление на данни на организациите по целия свят.

Категории