Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD
SQL Server 2014 Standard Microsoft SQL Server 2014 е основна версия на продукта с много нови функции: Надеждност за критични приложения с по-висока наличност, светкавично бързи заявки и усъвършенствани функции за сигурност за критични...
630,90 Лв. *
MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE
SQL Server 2014 Enterprise Microsoft Η SQL Server 2014 παρέχει μια πλατφόρμα πληροφοριών με τη δυνατότητα Cloud που βοηθά τους οργανισμούς να απελευθερώσουν πρωτοποριακές ιδέες σε ολόκληρο τον οργανισμό και να δημιουργήσουν γρήγορα...
8 422,90 Лв. *

Microsoft SQL Server 2014: Ефективност и иновации при управлението на данни

Преглед на SQL Server 2014

Microsoft SQL Server 2014 бележи важен етап в еволюцията на технологиите за бази данни на Microsoft. Проектиран за ефективно управление на големи обеми от данни и поддръжка на критични за бизнеса приложения, SQL Server 2014 предлага мощни функции, които позволяват на организациите да оптимизират инфраструктурата си за бази данни и да подобрят анализа на данните.

Основни характеристики и предимства

SQL Server 2014 въвежда новаторски функции, фокусирани върху производителността, наличността и бизнес анализа. Те включват технология in-memory, подобрена интеграция с облака и усъвършенствани функции за сигурност.

Производителност и мащабируемост

Модул за OLTP в паметта

Двигателят за OLTP в паметта, една от изключителните нови функции на SQL Server 2014, дава възможност да се увеличи скоростта на транзакциите, като се намалят отнемащите време дискови входно-изходни операции. Това е от особена полза за системи с висока честота на транзакциите.

Управление на ресурсите

Resource Governor в SQL Server 2014 осигурява подобрен контрол върху използването на процесора и входно-изходните операции. Това дава възможност за по-добро управление на сървърните ресурси, особено в многопотребителски среди.

Висока наличност и възстановяване

Групи за наличност AlwaysOn

Усъвършенстването на технологията AlwaysOn в SQL Server 2014 предоставя подобрени възможности за клъстерни инстанции с преминаване към отказ, като осигурява по-висока наличност и възможности за възстановяване след бедствие.

Решения за архивиране

С новите и усъвършенствани решения за архивиране, включително опростено архивиране в облак към Azure, организациите могат да архивират данните си още по-надеждно.

Бизнес разузнаване и анализи

Усъвършенствани BI инструменти

SQL Server 2014 интегрира мощни инструменти за бизнес анализ, които позволяват цялостен анализ и изготвяне на отчети, за да се осигури ценна информация за бизнес данните.

Съхраняване на данни

Усъвършенстваните възможности за съхранение на данни в SQL Server 2014 подобряват скоростта и мащабируемостта на заявките към базата данни, което е важно за големи и сложни масиви от данни.

Интеграция в облака

Интеграция с Windows Azure

SQL Server 2014 засилва интеграцията с Windows Azure, което дава възможност за безпроблемно хибридно решение за управление на данни в облака. Това улеснява организациите да мащабират ресурсите на базите данни и да разширяват своите локални бази данни в облака.

Обобщение: Значение на SQL Server 2014

SQL Server 2014 остава ключов компонент за много организации, които се нуждаят от стабилна, надеждна и мощна платформа за данни. Със своите усъвършенствани възможности за обработка и анализ на данни той осигурява солидна основа за критични за бизнеса приложения. Въпреки че вече са налични по-нови версии, SQL Server 2014 продължава да осигурява поддръжка и стабилност за съществуващи инфраструктури с необходимост от доказана технология.

Категории