Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL
Windows 8.1 Pro - мощната версия на иновативната операционна система на Microsoft като използван софтуер Windows 8.1 Professional е убедителният отговор на Microsoft за всички потребители, които не са доволни от предишната версия....
40,90 Лв. *
MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE
Windows 8.1 Enterprise - osta maksimaalne tõhusus ühe litsentsina Windows 8.1 Enterprise on Microsofti operatsioonisüsteemi versiooni 8.1 kõige põhjalikum väljaanne - see pakub eelmise versiooni põhjalikku uuendust, säilitades samas...
65,90 Лв. *

Windows 8.1: Операционната система за повече ефективност и удобство за потребителя

Windows 8.1 е операционна система на Microsoft, която предлага многобройни подобрения и актуализации в сравнение със своя предшественик Windows 8. В този текст от категорията ще обърнем внимание на най-важните функции и предимства на Windows 8.1.

Нови функции в Windows 8.1

  • Бутон "Старт" и меню "Старт": В Windows 8.1 се завръща популярният бутон "Старт", което улеснява навигацията и достъпа до програмите. Менюто "Старт" също е подобрено, за да осигури по-добър преглед и възможност за персонализиране.
  • Подобрен потребителски интерфейс: Windows 8.1 въведе подобрения в потребителския интерфейс, за да го направи по-удобен и ефективен. Модерният потребителски интерфейс (бивш Metro) е оптимизиран, за да поддържа използването на сензорни екрани и традиционни комбинации от мишка и клавиатура.
  • Повече възможности за персонализиране: Потребителите вече имат по-голям контрол върху персонализирането на потребителския си интерфейс. Те могат да променят подредбата на плочките в началния екран, да променят размерите и да настройват цветовете според индивидуалните си предпочитания.

По-голяма ефективност и производителност

С Windows 8.1 потребителите могат да се възползват от множество предимства:

  • По-бърза производителност: Windows 8.1 предлага подобрена производителност и скорост на системата, което намалява времето за реакция при стартиране на приложения и превключване между задачи.
  • Подобрено търсене: Функцията за търсене е оптимизирана, така че потребителите да могат бързо да намират своите файлове, приложения и настройки.
  • Повече сигурност: Windows 8.1 предлага усъвършенствани функции за сигурност, включително Windows Defender Antivirus и SmartScreen, за да предпази потребителите от заплахи.

Съвместимост и актуализация

Windows 8.1 е разумен избор за тези, които търсят стабилна и модерна операционна система. Тя предлага поддръжка на широк набор от приложения и е съвместима с повечето хардуерни конфигурации. Потребителите на Windows 8 могат да преминат към Windows 8.1 безплатно, за да се възползват от новите функции и подобрения.

Като цяло Windows 8.1 предлага опростено потребителско изживяване, подобрена производителност и повече възможности за персонализация. Това е отличен вариант за потребители, които отдават приоритет на ефективността и лекотата на използване.

Категории