Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2019 Professional Plus - за всички нужди на бизнес професионалистите Актуалният Office Suite във версия 2019 предлага на професионалните потребители (в допълнение към Home & Business, Professional и Standard), особено с...
255,90 Лв. *
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Microsoft Office 2019 Standard - изданието за професионални потребители Microsoft Office 2019 е най-новата версия на доказания софтуер за продуктивност за създаване и проектиране на текстове и изчисления, включително тяхното ясно...
233,90 Лв. *

Microsoft Office 2019 за Windows

В сравнение със своя предшественик новата версия на Office 2019 от Microsoft предлага редица нови функции, които правят работата с документи - самостоятелна или в екип - още по-гъвкава. Доказаният OneDrive дава възможност за лесно споделяне на данни и документи в облака - за съвместна работа по документи между екипите.

Microsoft също така добави допълнителни функции към изпитаните програми на Office като Word, Excel и PowerPoint, които предлагат разширени възможности за текстови документи, електронни таблици и презентации: Word съдържа, наред с други неща, функцията за диктовка Microsoft Dictate, както и инструмент за превод; Excel съдържа, например, решението за анализ "Публикуване в Power BI" като нов елемент от менюто; а в PowerPoint са налични нови анимации като Morph и Zoom.

Освен това в тези програми се предлагат и фоновите теми бяло, тъмно сиво и черно, като особено последните цветове са лесни за очите и по този начин правят работата на екрана още по-спокойна.

Новата версия на Office има малко по-различен външен вид в сравнение с версията от 2016 г.: Началната страница на програмите вече показва и файловете на Office, които са били споделени от потребителите чрез облака. В останалите случаи потребителите ще намерят обичайната интуитивна навигация в менюто. Microsoft OneNote вече не е включен, но може да се използва в Windows 10 чрез универсалното приложение за Windows.

Пакетът MS Office 2019 се предлага и като офлайн версия

В допълнение към абонамента за софтуера новата версия на Microsoft Office се предлага и като офлайн версия за инсталиране. Това означава, че потребителите, които предпочитат да работят с програми на Windows в локална среда, могат да използват софтуерния пакет Office 2019 като постоянен, без връзка с облака.

В Wiresoft двете издания на Office 2019 Standard и Professional Plus се предлагат в самостоятелен вариант. Те предлагат още по-всеобхватни функции в сравнение с другите издания и са особено подходящи за самостоятелно заети лица или лица, работещи на свободна практика, както и за малки и по-големи компании.  

Инсталиране чрез Click to Run

В сравнение с Office 2016 версията за 2019 г. използва технологията за инсталиране Click-to-Run (кликни и стартирай). C2R предлага ежемесечни актуализации на сигурността и намалява мрежовите изисквания с технологията си за оптимизиране на изтеглянията.

Всички приложения на Office и приложенията се инсталират автоматично. С инструмента за внедряване на Office обаче е възможно да се инсталират само отделни приложения.

MS Office 2019 поддържа само компютри с Windows 10; на компютрите Mac трябва да е инсталирана една от последните три актуални версии на MacOs.

Всички версии на Office 2019 се предлагат като 32-битови и 64-битови версии. 64-битовата версия изисква поне 4 GB RAM.

Нови общи функции в програмите на Office 2019

Пакетът Office 2019 съдържа редица нови функции за всички версии, които са налични в различни програми, като Word, Excel и PowerPoint; освен това в отделните програми има подобрени възможности за текстообработка, за анализи, за проектиране на шаблони и др. Най-важните от тях са обяснени накратко по-долу.

Функция за превод

В актуалните версии на Word, Excel и PowerPoint вече има функция за превод; в Outlook тя може да бъде инсталирана впоследствие с Office AddIn Translator for Outlook. Предимството му е, че вече не е необходимо да извиквате уебсайта чрез браузъра, за да преведете текст или раздел, а можете да го направите веднага чрез менюто с Check > Translate.

Рисуване със свободна ръка

Този инструмент ви позволява да създавате и вмъквате скици, фигури или дори математически изображения от свободна ръка; това е възможно дори без сензорен екран, тъй като приложението работи и с мишката.

Поддържане на корекция на грешки за достъпност

Поддържащата корекция на грешки прави предложения за осигуряване на достъпност на документа, така че той да може лесно да се чете и редактира от хора с увреждания. Това се основава на международно обвързващи стандарти за достъпност.

Аудио обратна връзка

Аудио обратна връзка, ако е активирана, се осигурява със звук като потвърждение при изпращане на имейл или при изтриване на обекти или вмъкване на съдържание. Има и звуково известие при промяна на опциите на екрана.

Подобрена поддръжка на писалка за сензорни устройства

Особено потребителите, които използват Office 2019 и на устройство със сензорен екран чрез писалка, се възползват от оптимизираната поддръжка на този начин на работа. Подобрена е не само интензивността на натиска, но са интегрирани и нови ефекти на наклон. Извитите линии вече могат да се чертаят с различна интензивност на натиска, като ширината или интензивността на линията може да се променя чрез накланяне на писалката.

Нови функции в отделните програми на Office 2019

Освен това Office 2019 предлага няколко нови функции в отделните програми; те включват:

Word 2019: Вмъкване на векторни пиктограми

Най-новата версия на Word вече включва възможността за вмъкване на векторни графики или икони в текст. Селекцията Пиктограми съдържа различни мащабируеми графики, които могат да се вмъкнат в документ на Word с едно щракване и да се увеличат без загуба на качество.

Освен това вече е възможно да скриете лентите за редактиране и да покажете текста на цял екран, което подпомага концентрацията по време на четене.

Excel 2019: Нови функции за анализ на данни и типове диаграми

В допълнение към новите функции за анализ на данни, Excel е разширен и с повече видове диаграми, например ясни диаграми на фунията за показване на тръбопроводите за продажби и фуниите за продажби, както и 2D карти за показване на географски данни като точни визуализации.

PowerPoint 2019: Анимации за 3D обекти

Office 2019 вече предлага възможност за вмъкване и редактиране на 3D обекти от онлайн галерия или от работния плот в документи на Office. Особено в PowerPoint за тази цел са налични функции като morph и zoom, за да ги анимирате, например да завъртите изгледа.

Перспективи за 2019 г.: Фокусирайте се върху най-важното

Новата функция Clutter е интелигентна функция, която помага на потребителите да управляват ежедневния поток от имейли. Clutter автоматично разпознава кои имейли са важни и ги препраща към входящата поща. Функцията за превод е налична и след инсталирането на добавката на Office Translator for Outlook.

Издания на Office 2019 в Wiresoft

Office 2019 се предлага в общо пет версии - от тях Office 2019 Standard и Office 2019 Professional Plus се предлагат в Wiresoft. Тези две версии имат по-обширни функции и програми от версиите Home & Student, Home & Business и Professional, като Professional Pro включва всички функции на стандартната версия.

Microsoft Office 2019 Standard

Софтуерът Office 2019 Standard е особено подходящ за компании и физически лица, които ежедневно трябва да управляват по-сложни бизнес процеси и задачи.

За тази цел са налични допълнителни практически функции, като например контрол на актуализациите или приложение за телеметрия, но също така и групова политика, както и терминални услуги или RDS и Microsoft Publisher.

Приложение за телеметрия

Приложението за телеметрия в Windows Office 2019 Standard с таблото за управление на телеметрията е инструмент под формата на работна книга на Excel. Той е конфигуриран за корпоративна база данни и се използва за събиране на данни за използването, инвентаризацията и целостта на документите на Office. Тя може да се използва за проверка на съвместимостта на специфични за компанията добавки, за да се оптимизира използването им.

Услуги за отдалечен работен плот

Услугите за отдалечен работен плот (Remote Desktop Services - RDS) за Office Standard правят програмите като Word, Excel и PowerPoint достъпни като уеб приложения за използване онлайн. По този начин основният потребител на лицензиран терминал може да използва тези програми на второ мобилно устройство.

Издател за публикации

MS Publisher, който се предлага само във версия за Windows, е мощен инструмент, който може да се използва за убедително оформяне не само на презентации, но и на печатни материали. С помощта на функцията за плъзгане и пускане изображенията и графиките се импортират директно в областта за рисуване на Publisher и се редактират там.

Microsoft Office 2019 Professional Plus

Пакетът Professional Plus предоставя на потребителите всички функции и услуги на програмата, предлагани от изданието Office 2019. Те включват функциите Access, Skype for Business, Email Retention, Data Loss Prevention, Site Mailboxes, Archiving, Spreadsheet Tools и Enterprise Voice. Особено внимание заслужават:

Достъп за взискателни бизнес професионалисти

Access е мощен инструмент във версията Professional Plus, който позволява на потребителите не само да създават бази данни за гъвкави бизнес приложения, но и да ги управляват цялостно. Налични са разнообразни инструменти за проектиране за разработване на персонализирани системи за събиране и анализ на данни, например за доклади за състоянието, които се използват интуитивно.

Предотвратяване на загуба на данни (DLP) за предотвратяване на загуба на данни

Защитата на поверителни данни, като например номера на кредитни карти или здравни досиета, които все по-често се съхраняват в облака, е важна задача за много компании. Предотвратяването на загубата на данни в MS Office Professional Plus 2019 осигурява защита срещу неоторизиран достъп или кражба на чувствителни данни, които са налични например чрез Exchange Online, SharePoint Online или OneDrive for Business, но също и локално във файлове на Word, Excel и PowerPoint. По този начин DLP може да се използва за идентифициране и наблюдение на такива данни и за осигуряване на съответствие.

Enterprise Voice за цялостна комуникация

Това решение за Skype for Business предлага цялостни функции за обединена комуникация. Enterprise Voice може да се свърже към съществуващите телефонни системи и предлага практични функции като групи за отговор, паркиране на повиквания и приемане и управление на екипни повиквания.

Системни изисквания за Office 2019

За да се възползвате максимално от Office 2019 на даден компютър, той трябва да отговаря на следните изисквания: Препоръчителен процесор за PC: 1,6 GHz, 2-ядрен процесор: за Mac: MacOs (една от 3-те актуални версии) с процесор Intel.

Основната памет за PC: 2 GB в 32-битовата версия, 4 GB в 64-битовата версия: Mac: 4 GB.

Свободно място на твърдия диск за PC: 4 GB, за Mac: 10 GB. За оптимално гледане екранът трябва да има разделителна способност 1280 x 768 пиксела (PC) или 1280 x 800 пиксела (Mac).

Купете Microsoft Office 2019 Editions на ниска цена в Wiresoft

В Wiresoft можете да намерите версиите на MS Office 2019 Standard, както и Professional Plus на особено ниска цена като офлайн версия без абонамент. И двата продукта са пълни версии с пълна поддръжка от Microsoft, а не OEM версии. Wiresoft продава само оригинален софтуер на Microsoft, това са неизползвани и следователно безплатни лицензи, които идват от европейски компании и са проверени от Wiresoft за автентичност и функционалност. Това се потвърждава от многобройните ни доволни клиенти, които се доверяват на софтуерните продукти на Wiresoft. Ако имате въпроси относно това коя версия на Office 2019 отговаря най-добре на вашите изисквания, моля, не се колебайте да се свържете с нас.