Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD
Microsoft Office 2016 Standard - за модерна организация на офиса и бизнеса Office-Edition 2016 Standard е проектиран да се справя с всички типични задачи на съвременния бизнес - и много повече: Много практични, интуитивни инструменти...
176,90 Лв. *
MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS
MS Office 2016 Professional Plus - решаващото повече за бизнеса MS Office 2016 Professional Plus е най-всеобхватното издание на Microsoft Office-Версия 2016, то съдържа всички програми, които са необходими в една компания не само за...
198,90 Лв. *

Office 2016: Надежден офис софтуер за продуктивна работа

В категорията Office 2016 представяме изпитания офис софтуер на Microsoft, който и днес предлага отлично решение за всички ваши работни изисквания. В тази статия ще ви представим цялостен преглед на Office 2016 и ще обясним предимствата на този доказан пакет за вашата продуктивност и ефективност.

Какво предлага Office 2016?

Доказани приложения в най-добрата им форма

Office 2016 съдържа познатите приложения като Microsoft Word, Excel, PowerPoint и Outlook, които са оптимизирани в най-новата си версия, за да ви позволят да работите гладко и ефективно.

Локално съхранение и независимост от облака

За разлика от по-новите абонаменти за Office, Office 2016 не изисква постоянна интернет връзка. Можете да съхранявате документите и данните си локално и не сте зависими от облака.

Защо да изберете Office 2016?

Еднократна покупка, постоянна употреба

За разлика от абонаментите за Office, Office 2016 е еднократна покупка. Плащате веднъж и можете да използвате пакета постоянно, без месечни абонаментни такси.

Защита и контрол на данните

С Office 2016 запазвате пълен контрол върху данните си и насоките за защита на данните, тъй като не зависите от съхранението им в облака.

Стабилност и надеждност

Office 2016 предлага стабилност и постоянен потребителски интерфейс без постоянни актуализации и промени, които да прекъсват работния ви процес.

Заключение

Office 2016 е идеалният избор за всеки, който търси доказан и надежден офис софтуер, без да се налага да се обвързва с периодични абонаментни такси. С познати приложения, максимален контрол върху защитата на данните и стабилна работна среда Office 2016 е първокласно решение за тези, които искат да повишат производителността си.

Независимо дали сте студент, професионалист или собственик на фирма, Office 2016 ви дава инструментите, от които се нуждаете, за да работите ефективно и да създавате професионални документи, презентации и електронни таблици. Инвестирайте в Office 2016 и се насладете на доказаната производителност и надеждност на този първокласен пакет от офис приложения.

С Office 2016 можете да вършите работата си ефективно, като същевременно запазвате пълен контрол върху данните си. Това е рентабилно и стабилно решение за тези, които търсят доказан офис софтуер без абонаментни такси. Повишете производителността си и инвестирайте в Office 2016, за да се възползвате от познатите приложения и многобройните предимства на този доказан офис софтуер.

Категории