Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS
MS Office 2016 Professional Plus - решаващото повече за бизнеса MS Office 2016 Professional Plus е най-всеобхватното издание на Microsoft Office-Версия 2016, то съдържа всички програми, които са необходими в една компания не само за...
219,90 Лв. *
MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD
Microsoft Office 2016 Standard - за модерна организация на офиса и бизнеса Office-Edition 2016 Standard е проектиран да се справя с всички типични задачи на съвременния бизнес - и много повече: Много практични, интуитивни инструменти...
195,90 Лв. *

Нови функции в програмите на Office 2016

Office 2016 допълва предишната версия с редица индивидуални функции, някои от които са достъпни и във всички програми и осигуряват на потребителя полезна подкрепа в работата му.

"You wish" (Кажи ми) - за Word, Excel, PowerPoint и Outlook и Access

В лентата на Office 2016 има асистент за работа, наречен "Кажи ми", който се разпознава по икона във формата на електрическа крушка. За да го използват, потребителите просто въвеждат това, което искат да намерят или да направят, в полето за въвеждане до него, а асистентът показва съответната процедура или предлага допълнителна помощ.

Insights - за Word, Excel, PowerPoint и Outlook

За да проверите термини или факти в документ на Office или за да получите обяснения, трябва само да ги маркирате и след това да щракнете върху тях с поддържаното от Bing интелигентно търсене, за да получите съответните резултати от търсенето. След това те се показват в областта на страницата в прозореца на Office.

Опростено споделяне - за Word, Excel и PowerPoint

Документите в програмите на Office Excel, Word и PowerPoint вече могат да се споделят още по-лесно, включително чрез индивидуално задаване на права. Потребителите просто щракват върху бутона "Споделяне" в лентата.

Подобрена история на версиите - за Word, Excel и PowerPoint

Особено когато няколко колеги работят заедно по един и същ документ, е важно да останат на разположение по-ранни версии. С функцията "История на версиите" те могат лесно да бъдат показани и, разбира се, да бъдат възстановени съответните състояния на редактиране.

Нови видове диаграми - за Word, Excel и PowerPoint

С помощта на новоинтегрираните типове диаграми TreeMap, Waterfall, Pareto (колониална диаграма), Histogram, Box Chart и Sunburst потребителите разполагат с допълнителни информативни графики, с които могат ясно да визуализират статистически, йерархични и икономически данни.

Интеграция с OneDrive - за Word, Excel и PowerPoint

С интегрирането на OneDrive в Office 2016 потребителите вече могат да получават достъп до документи на Office отвсякъде и от всяко крайно устройство, като ги запазват в OneDrive. Това дава възможност да работите с тях отвсякъде, без да се налага да ги записвате предварително локално на компютър или подобен или на USB памет - дори заедно с други хора.

Защита от загуба на данни (DLP) - за Word, Excel и PowerPoint

Функцията DLP вече е налична и в Office 2016 за всички документи на Word, Excel и PowerPoint чрез SharePoint Online и OneDrive for Business. Това позволява на администраторите централизирано да създават и управляват политики за създаване на съдържание и споделяне на документи. Ако приложението открие възможен риск, на крайните потребители се показват известия или ограничения относно публикуването на даден документ.

Специфични за програмата отделни функции в Office 2016

В допълнение към тези общи функции Office 2016 предлага и отделни нови функции и подобрения за програмите, налични във всяко издание:

Нови функции на Word в Office 2016

Следните функции правят съвместната работа по документ на Word още по-продуктивна:

 • Въвеждане в реално време: Ако няколко колеги работят заедно по един и същ документ на Word, въвеждането в реално време показва къде в момента те правят промени, така че те могат да бъдат проверени или проследени незабавно.
 • Запазване в прикачена папка: Чрез прикачване на папка към документ на Word потребителите могат да получат още по-бърз и удобен достъп до нея и до документите чрез списък с прескачащи думи.
 • Функция за коментари: Обработката на текстове с Word 2016 вече е много по-удобна с подобрената функция, тъй като всички коментари не само се намират в съответния документ на Word, но и на тях може да се отговаря директно, без да е необходимо да се пише електронно писмо. Това прави съвместната работа по даден документ още по-ясна.
 • PDF в Word: Вместо да копирате съдържанието на PDF файл, в Word for Office 2016 е още по-лесно да го отворите директно в Word; не само текстът, но и всички графични елементи се поемат и вече могат да се редактират свободно. И накрая, този файл на Word може да бъде запазен отново във формат PDF.

Нови функции на Excel в Office 2016

Освен вече споменатите нови типове диаграми Excel съдържа и подобрения на съществуващите функции, както и нови инструменти:

 • PROGNOSE: С функцията PROGNOSE.ETS е възможно да се екстраполират времеви редове в данни на базата на експоненциално изглаждане, като се използва утвърденият алгоритъм ETS (Exponential Smoothing), за да се генерират краткосрочни алтернативни прогнози и след това да се предоставят като т.нар. прогнозен лист.
 • Интерактивни диаграми в таблици с въртеливи движения: Тези новоинтегрирани софтуерни решения за бизнес разузнаване осигуряват по-добър преглед, особено в сложните таблици с въртеливи движения. Това включва функции, като например автоматично групиране на времеви стойности по тримесечия или месеци, както и навигация по метода "drill-down", който често се използва по-специално в онлайн аналитичната обработка (OLAP).
 • Функция LET: Това дава възможност за именуване на диапазони в рамките на формула, което подобрява изчислителната мощ на Excel, както и четимостта и комбинативността.
 • Изглед на филтъра: За да се запази яснотата на файла Excel при съвместна работа, сортирането и филтрите на други потребители могат да бъдат скрити чрез изгледа на филтъра.

Нови функции на Outlook в Office 2016

Следните функции не само ефективно организират ежедневния поток от имейли, но и улесняват намирането на съдържание и документи.

 • Преглед на прикачени файлове: Когато изпращате прикачен файл в Outlook 2016 по имейл, програмата предлага най-скоро използваните документи ясно в списък.
 • Споделяне на документи: Документите могат да се споделят и чрез OneDrive или SharePoint, включително конфигуриране на разрешения за споделяне.
 • Функция за претрупване: Този инструмент автоматично подрежда маловажните имейли в отделна папка. За да се гарантира, че те не са пропуснати, Outlook изпраща ежедневно обобщение на електронните писма, съхранявани в него.
 • Опростено търсене: С помощта на падащия списък "Нова област за търсене" търсенето може да се промени, като се превключи текущата папка или пощенска кутия.

Нови функции на PowerPoint в Office 2016

Новите функции на Outlook подобряват, наред с други неща, управлението на времето по време на презентации и

предлагат практична възможност за подчертаване на съдържанието:

 • По-кратко илюстриране чрез четка: За да подчертаят определени елементи или процеси по време на презентация, вместо да използват лазерна показалка или дори пръчка, както преди, презентаторите могат да използват интегрираната четка, за да привлекат вниманието на аудиторията. Ако направите това в режим на презентация, оригиналната презентация в PowerPoint остава непроменена.
 • Функция за споделяне: Благодарение на по-ясния дизайн на функцията за споделяне презентациите вече могат да се публикуват по-лесно и бързо в социалните мрежи.
 • Проследяване на времето: Сложете край на презентациите, които отнемат твърде много време, и на трудностите при ефективното използване на даденото време за презентация: Проследяването на времето подобрява управлението на личното време, като показва на презентатора времето по време на презентацията, така че той може да реагира и да направи корекции по всяко време.

Нови функции на OneNote в Office 2016

OneNote прави споделянето на информация и идеи с други хора още по-удобно:

 • Споделете тетрадките: Важна информация като снимки, чертежи, видеоклипове и др. може да се събира и синхронизира на едно централно място за по-ефективно сътрудничество по проекти.
 • Вмъкване на видеоклипове: Видеоклиповете от Office Mix, Vimeo и YouTube вече могат лесно да се интегрират в страница в OneNote.
 • Създавайте бележки директно в уеб страница: С новия браузър за Windows 10, Microsoft Edge, потребителите могат лесно да записват бележки или акценти върху уеб страница и да ги споделят чрез OneNote.

Нови функции на Access в Office 2016

Access предлага и някои допълнения в Office 2016. Сред тях е новият тип данни BigInt, който прави програмата по-съвместима с Windows SQL Server, а също така е възстановена поддръжката на dBASE. Освен това вече е възможно да експортирате източниците на данни, свързани с Access като справка, като списъци в Excel. Вече можете лесно да добавяте таблици по време на работа, като активирате "Добавяне на таблици".

Нови функции на Publisher в Office 2016

Благодарение на разбираемите си концепции за работа и многобройните шаблони софтуерът за DTP на Microsoft Publisher 2016 може да се използва и от начинаещи за създаване на висококачествени печатни материали, като например листовки или брошури. Изображенията могат да се редактират директно в програмата, шаблоните за печат могат да се създават с милиметрова точност и да се използват безпроблемно от други софтуерни програми и услуги.

Системни изисквания за Office 2016:

MS Office се предлага в 32-битова и 64-битова версия; поради това индивидуалните изисквания към хардуера могат да се различават.

 • Операционна система: Windows 7 или по-нова версия, Windows Server 2012 R2 или Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2
 • Процесор: x86 или x64 битов процесор с поне 1 GHz и SSE2
 • Памет: 1 GB RAM (32-битова версия), 2 GB RAM (64-битова версия)
 • Свободно място на твърдия диск: минимум 3,0 GB
 • Дисплей: мин. 1024 x 768
 • Графична карта: Необходима е графична карта DirectX 10 за хардуерно ускорение на графиката

Купете MS Office 2016 евтино в Wiresoft в онлайн магазина

В Wiresoft можете да намерите следните две издания на версията на Office 2016 - със съответните интегрирани програми:

Office 2016 Standard

 • Word 2016
 • Excel 2016
 • PowerPoint 2016
 • Outlook 2016
 • Издателство 2016

Office 2016 Professional Plus

 • Word 2016
 • Excel 2016
 • PowerPoint 2016
 • OneNote 2016
 • Outlook 2016
 • Издателство 2016
 • Достъп до 2016 г

Когато купувате издание на Office 2016 с Wiresoft, вие се възползвате не само от страхотната цена на използвания софтуер, но и от следните допълнителни предимства:

 • С всеки лиценз за Microsoft Office 2016, който закупите от Wiresoft, ще получите софтуерен продукт, който се използва изключително от вас.
 • Всеки софтуер Office, използван преди това от първоначалния купувач, е бил деинсталиран при продажбата на Wiresoft, така че лицензът е 100% свободен и може да се използва отново.
 • Всички индивидуални лицензи, произхождащи от обемни лицензи, са били щателно проверени от Wiresoft, за да се гарантира, че те действително са годни за използване след закупуването им.
 • Като сериозен търговец на софтуер Wiresoft не предлага в своя онлайн магазин тестови версии, които са валидни само за ограничен период от време или имат ограничени функции.
 • Когато купувате лицензи от Wiresoft, винаги можете да сте сигурни, че купувате оригинален продукт на Microsoft в съответствие със законовите разпоредби и че не се намирате в сива правна зона.

За всички въпроси относно закупуването на лиценз за Microsoft Office 2016 Standard, Professional или други софтуерни продукти на Microsoft, моля, свържете се с нас по имейл, телефон или чат.