Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10004
 • 021-09707
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
56,90 Лв. * 61,90 Лв. * (8,08% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Изданието на MS Office 2010 Standard  е една от най-популярните офис версии на Microsoft. Обширното портфолио от програми и функции съдържа всичко, от което потребителите се нуждаят, за да работят професионално, както в личен, така и в професионален план - във всички области: от създаването на текстови документи в различни формати с Word 2010 и анализирането на обширни таблични данни в Excel 2010, през многостранната комуникация и планиране с Outlook 2010 и изработването на информативни презентации с PowerPoint 2010, до спонтанното записване и споделяне на идеи с OneNote 2010 и творчески изтънченото им публикуване с Publisher 2010 - всичко това е събрано в изданието MS Office 2010 Standard.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"

Microsoft Office 2010 Standard - цялостният офис софтуер като версия за закупуване

MS Office-Edition 2010 Standard принадлежи към най-популярните Office-версии на Microsoft, чието обширно портфолио от програми и функции съдържа всичко, от което потребителите се нуждаят в личен, но преди всичко и в професионален план, за да работят професионално - във всички области: От създаването на текстови документи в различни формати с Word 2010 и анализирането на обширни таблични данни в Excel 2010, през гъвкавата комуникация и планиране с Outlook 2010 и създаването на информативни презентации с PowerPoint 2010, до спонтанното записване и споделяне на идеи с OneNote 2010 и творчески изтънченото им публикуване с Publisher 2010 - всичко това е включено в изданието MS Office 2010 Standard.

Microsoft Office 2010 Standard Edition се предлага в редовна търговия само като лиценз за обем, тъй като се използва от по-големи компании с много работни станции. От друга страна, Wiresoft предлага изданието и като единичен лиценз, така че частни потребители и самостоятелно заети лица, както и МСП могат да закупят всички програми от Office-Изданието Standard 2010 може да бъде закупено и използвано.

Закупуването на 2010 г Office-Изданието има и предимството, че все още се поддържа от операционната система на Microsoft Windows 7 - която все още се използва от много купувачи и следователно е решаваща характеристика за покупка. В онлайн магазина на Wiresoft можете да закупите изданието за 2010 г. Office Standard , както и други издания и други версии на Office. Следващият преглед съдържа подробно представяне на всички отделни програми, съдържащи се в Office 2010 Standard.

MS Office 2010 Standard

В допълнение към доказаните програми Standard Word, Excel, PowerPoint и Outlook пакетът Office включва Standard 2016 г. включва практичния цифров бележник OneNote, както и Microsoft Publisher, който може да се използва за създаване на публикации за печат за почти всякакви цели. Тези приложения разширяват възможностите за професионална употреба и по този начин позволяват цялостна професионална работа във всяка област. Интерфейсът за настолни компютри също е модернизиран и сега е още по-интуитивен за използване.

Преглед на отделните програми в MS Office 2010 Standard:

 • Word 2010
 • Excel 2010
 • PowerPoint 2010
 • Outlook 2010
 • OneNote 2010
 • Publisher 2010

Word 2010

Ненадминатият софтуер за текстообработка от къщата на Microsoft отново предлага във версия 2010 голям брой функции и възможности за създаване на документи и писма за най-различни области на приложение, за професионално форматиране на текстове в зависимост от изискванията и за вмъкване на графики, изображения и др.

 • XML файловият формат прави документите на Word не само по-компактни, но и по-сигурни и съвместими с други системи.
 • Менютата в стил табове, организирани по функции, улесняват достъпа до команди и опции за форматиране. Новопроектираната лента показва още повече функции, отколкото преди. Лентата и разделите също могат да бъдат персонализирани според собствените ви нужди, като например всички ненужни функции могат да бъдат скрити.
 • Изгледът Backstage показва фонова информация за текущо отворения документ.
 • Стандартните шаблони могат да бъдат адаптирани към индивидуалните нужди само с няколко кликвания: това включва шрифт или размер на шрифта, размер на параграфа и разстояние между редовете. Всички промени могат да бъдат запазени и като нов персонализиран шаблон по подразбиране.
 • Достъпът до повечето функции на Word се осъществява и чрез клавишни комбинации, което осигурява предимство в скоростта на работа с текст, особено за професионалните потребители.
 • Проверка на правописа: В точката от менюто "Проверка на документи" могат да се регулират или деактивират различните опции за автокорекция.
 • В Word 2010 можете не само да споделяте документи с други хора, но и да проследявате чуждите промени и да добавяте коментари. След това можете да ги приемете или отхвърлите, като кликнете върху тях.
 • Особено практична е функцията за сливане на писма с трите елемента "Основен документ", който съдържа идентичен текст за всички сливания на писма, както и "Полета за сливане на писма" за персонализирани данни и "Източник на данни", който се използва за управление на всички адресни данни - например от Outlook. "Съветникът за сливане на пощи" подпомага потребителите с инструкции стъпка по стъпка.

Excel 2010

Мощният софтуер за изчисления съдържа голяма колекция от формули, с които могат да се извършват бързи изчисления - незаменимо предимство за анализиране и управление на данни от особено големи таблици. Excel 2010 включва много нови функции и инструменти, които ви помагат да филтрирате данните още по-бързо, да създавате мини диаграми в клетка, да използвате уеб интерфейс и др:

 • Новата лента на Excel 2010 удобно обединява много от настройките и функциите, които преди това бяха разпръснати в множество подменюта.
 • Искровите линии позволяват интегрирането на цели диаграми в една клетка като визуално обобщение, което осигурява по-голяма яснота.
 • Филтрирайте големи количества данни в таблици с въртящи се елементи, без да се налага първо да отваряте списък, за да видите всеки филтър
 • Възстановяването на версиите поддържа повторното използване на случайно затворени листове с данни с нови шаблони и помощници за диаграми.
 • Изгледът Backstage показва всички важни функции в разширена лента на състоянието.
 • Възможна е и съвместна работа с електронни таблици чрез уеб приложение или безплатна добавка.
 • Excel 2010 поддържа следните формати: .xls, .xlsx, .xlsm, .xlsb, .xltx, .xlt, .xltm, .xml, .xlam, .xla, както и .xlw.

PowerPoint 2010

PowerPoint е универсален инструмент за създаване на информативни презентации, както в личния живот, така и в бизнеса. Програмата Office предлага широк набор от функции и шаблони Standard, които могат да се използват за бързо създаване на професионално проектирани слайдове, дори и без богат опит. Само с няколко кликвания могат да се интегрират графики, изображения и видеоклипове, което придава индивидуален характер на всяка презентация. Какво е новото в PowerPoint 2010:

 • Новият XML формат за презентации е не само по-компактен, но и по-надежден и изисква по-малко място за съхранение.
 • Всички елементи на слайда са вградени директно в документа в PowerPoint 2010 - за плавно и без забавяне възпроизвеждане.
 • Графиките SmartArt осигуряват динамични ефекти, като например плавни преходи, за да увеличат ангажираността на аудиторията.
 • Интеграцията на видеоклипове и музика внася допълнително разнообразие чрез мултимедийно изживяване. Функционалното меню позволява различни опции по време на възпроизвеждане, включително безкрайно възпроизвеждане.
 • Новите инструменти за форми позволяват свободно проектиране на различни обекти за информативни графики.

Outlook 2010

Този най-популярен клиент за електронна поща в света отново убеждава в Office Версията 2010 на този най-популярен клиент за електронна поща в света отново впечатлява със своите разнообразни функции, които включват не само изпращане на имейли, но и управление на контакти, срещи, задачи и бележки. Мултиталантът на Microsoft предоставя обширна колекция от функции, които отговарят на всички изисквания за комуникация на работното място, но и в личния живот.

 • Добавяне на имейл подпис към съобщенията: Възможностите за дизайн на подписи за съобщения по електронна поща включват не само текст, но и например лична снимка или лого, електронна визитна картичка и дори файл с изображение на саморъчно написан подпис.
 • Изгледът "Разговори" позволява имейлите да се групират или сортират по тема/предмет, което осигурява по-добър преглед на пощенската кутия. Процесът на изтриване може да се приложи и към целия разговор.
 • Бързите стъпки позволяват типични, често използвани рутинни задачи да се групират заедно, за да се автоматизират процесите.
 • Удобните функции за търсене предлагат подобрени възможности за филтриране, включително по категории, които могат да бъдат запазени за повторно използване.

OneNote 2010

OneNote е електронната алтернатива за обширни колекции от бележки - но програмата предлага много по-добър преглед и е предназначена за сътрудничество с колеги чрез облака. Важните документи се записват централно и са винаги на разположение, например за подготовка на презентации, водене на записки и търсене в интернет. Програмата за водене на бележки е интуитивна и лесна за използване, включително с тези функции:

 • OneNote автоматично създава личен бележник, който вече съдържа разделите "Общи" и "Непопълнени бележки", както и предварително зададените страници: "Бизнес", "Най-често използвани" и "Новини".
 • Всички тетрадки могат да бъдат персонализирани и разделени на допълнителни раздели, които след това се появяват като раздели в съответната лента с инструменти. Те също могат да бъдат променени отново по всяко време.
 • В допълнение към създаването на празни страници, има възможност да се използват стандартизирани шаблони на страници, например "Бизнес", и да се разделят по-късно на допълнителни раздели, ако е необходимо.

Publisher 2010

Софтуерът за настолно публикуване е включен специално в MS Office 2010 Standard и е предназначен за създаване на висококачествени публикации за широк кръг области по професионален и готов за печат начин.

 • В допълнение към обикновените документи, като визитни картички и поздравителни картички, той може да се използва и за създаване на листовки, каталози за печат, както и на информационни бюлетини по електронна поща.
 • За тази цел е наличен голям избор от шаблони, които са много близки до типичния вид на публикациите и могат да бъдат допълнително персонализирани.
 • Изображенията могат да се вмъкват от компютъра, директно от интернет или като ClipArt чрез Office.com.
 • Налични са редица ефекти, като сенки, светлина и 3D, за допълнително манипулиране на изображенията. Много ефекти могат да се използват и за текст.

Системни изисквания за MS Office 2010 Standard

Office 2010 Standard Изданието е достъпно за изтегляне в две версии: 32-битов и 64-битов. По подразбиране 32-битовата версия се инсталира на компютър, като по този начин се избягват проблеми със съвместимостта с 64-битовата версия на по-стари компютри или операционни системи. С 4 GB памет 64-битовата версия предлага предимства, особено при редактиране на файлове на Excel, които са по-големи от 2 GB. Новият интерфейс с ленти изисква и повече място на твърдия диск в сравнение с предишната версия. В противен случай се прилагат следните минимални изисквания:

 • Операционни системи: Windows 7 до макс. Windows 10 или мин. Windows Server 2003
 • Процесор: мин. 500 MHz - препоръчва се 1 GHz, за да можете да използвате всички функции на Microsoft Outlook
 • Памет: мин. 256 MB RAM - препоръчително 512 MB за използване на всички услуги на Outlook
 • Място на твърдия диск: мин. 3,5 GB
 • Разделителна способност на изображението: мин. 1.024 x 576, мин. графична карта с ускорение DirectX9c

Купете MS Office 2010 Standard евтино в Wiresoft в онлайн магазина

Това издание на Office 2010 Standard не се предлага в конвенционалната търговия, тъй като иначе се предлага само като лиценз за обем за фирми. В онлайн магазина на Wiresoft софтуерът Office 2010 Standard се предлага и като лиценз за един потребител, като покупка и без никакви допълнителни задължения за абонамент; следователно за вас има само еднократни разходи при покупка чрез Wiresoft и придобиване на пълна версия на програмата, която има идентичен обхват на програмите, каквито са включени в съответния лиценз за обем Office.

Купете софтуер сигурно от Wiresoft: MS Office 2010 Standard не само се предлага в Wiresoft на особено ниска цена, но и покупката е удобна чрез незабавно изтегляне и също така сигурна: този лиценз за един потребител на Office 2010 Standard беше част от по-голям лиценз за обем, какъвто Microsoft предлага само на по-големи компании. Закупуването на лиценз за обем включва правото за препродажба на излишни софтуерни лицензи или на целия лиценз за обем - независимо дали не са използвани отделни или всички лицензи. При продажбата лицензът за обем се разделя и преобразува в индивидуални лицензи, като те се наричат използван софтуер. Това разделяне не оказва влияние върху функционалността или обхвата на съдържащите се програми.

Закупуването на софтуер от Wiresoft е достъпен начин за нашите клиенти да закупят издания на Office, като например MS Standard 2010. Затова не само самостоятелно заетите лица и МСП, но и частните потребители се възползват от нашето предложение за софтуер на ниски цени!

Wiresoft продава само пълни версии на MS Office Standard или други версии на Microsoft Office и програми, които са идентични с оригиналните продукти на Microsoft; те идват изключително от легални източници.

Закупуването на Office 2010 Standard като употребяван софтуер от софтуерния магазин на Wiresoft не означава никакъв правен риск за вас, тъй като търговията с употребяван софтуер е разрешена от закона, което е потвърдено от множество съдебни решения.

Този софтуер Office 2010 Standard може да бъде инсталиран на вашия компютър веднага след като процесът на закупуване и изтегляне е приключил и може да бъде активиран и използван пълноценно с предоставения лицензен ключ за обем - (MAK).

В софтуерния магазин на Wiresoft можете да намерите освен Office 2010 Standard Edition също и други Office-издания или версии, както и други програми на Microsoft като версия за закупуване. Ако имате някакви въпроси относно Office 2010 Standard или друг софтуер на Microsoft Office, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории