Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10014
 • 3YF-00090
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
134,90 Лв. * 148,90 Лв. * (9,4% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Обширният софтуерен пакет на Microsoft Office 2016 е наличен и за Mac. Изданието Standard съдържа доказаните програми Word, Excel, PowerPoint, Outlook и OneNote. Във версията за Mac MS Office 2016 предлага цялостно преработване на предишните компоненти, с оптимизирана адаптация към OS X, като същевременно запазва типичния потребителски интерфейс, познат от Windows, с типичното му оформление. Потребителите могат да пишат текстове, да създават изчисления, да проектират презентации, да управляват имейли и да обработват бележки както обикновено, без да се налага да се лишават от познатите функции на системата Mac. Клавиатурните комбинации, познати от версията за Windows, са възприети и в Microsoft Office 2016 for Mac , което е особено облекчение за онези потребители, които превключват между двете операционни системи.

Ако имате допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"

Microsoft Office 2016 за Mac - ефективният офис и бизнес софтуер

Обширният софтуерен пакет на Microsoft Office 2016 е наличен и за Mac. В изданието Standard той съдържа доказаните програми Word, Excel, PowerPoint, Outlook, както и OneNote. Във версията за Mac MS Office 2016 предлага цялостно преработване на предишните компоненти с оптимизирана адаптация към OS X, като същевременно запазва типичния потребителски интерфейс, познат от Windows, с типичното му оформление. Потребителите могат да пишат текстове, да създават изчисления, да проектират презентации, както и да управляват имейли и да обработват бележки както обикновено, без да се налага да се лишават от познатите функции на системата Mac. Microsoft Office 2016 за Mac включва и познатите клавишни комбинации от версията Windows, което улеснява потребителите, които превключват между двете операционни системи.

По-специално, междуплатформената съвместимост между документите, създадени в Windows, и тези, създадени в OS X, е оптимизирана в Office 2016 Mac чрез по-голямо уеднаквяване на представянето. Това дава особено предимство при съвместната работа и споделянето на документи не само между потребителите на Windows и Mac, но и в облака - където Office предпочита да предлага Microsoft Cloud OneDrive.

Все пак версията за Mac на MS Office 2016 Standard се различава в някои отношения от версията за Windows: програмите Microsoft Publisher и Microsoft Access не са включени в Office за Mac 2016; не са включени и двете нови функции "Интелигентно търсене" - "Insights" - и "Какво бихте искали да направите?" - "Кажи ми" - и новите типове диаграми, добавени в Word, Excel и PowerPoint.

Независимо от това в програмите, налични в Office for Mac 2016, има и много практически подобрения, както и нови интересни функции, за да се справяте без усилие с всички възникнали задачи.

Microsoft Office 2016 за Mac се предлага в софтуерния магазин на Wiresoft като единичен лиценз на ниска цена за изданието Standard. По-долу е представен преглед на пълния набор от предимства, които Office 2016 for Mac предлага при закупуване.

Нови функции в отделните програми на Office 2016 за Mac

Много от новите функции в Office 2016 за Mac са достъпни и в трите отделни приложения - Excel, Word и PowerPoint, като подпомагат работата с документи в различни приложения.

Опростено споделяне на документи

За да споделят документи още по-лесно, потребителите просто щракват върху бутона "Споделяне" в лентата. Разрешенията за четене и редактиране също могат да се задават индивидуално.

Подобрена история на версиите на документите

Когато работите по даден документ с няколко колеги, е важно по-старите версии на документа да останат достъпни. С помощта на функцията "История на версиите" те могат не само да бъдат показани веднага, но и да бъдат възстановени съответните състояния, за да продължите да ги използвате.

Интеграция на OneDrive и за Mac

Интеграцията на OneDrive в Office 2016 for Mac вече може да се използва и от потребителите на Mac и по този начин да се получи достъп до документ Office, който е записан в OneDrive, от всяко съответно крайно устройство, независимо от местоположението. Това премахва необходимостта да ги записвате локално на компютър, подобен на него или на USB памет, както се случваше досега.

Защита от загуба на данни (DLP)

DLP се предлага и в Office 2016 за Mac за документи на Word, Excel и PowerPoint чрез OneDrive. По-специално, администраторите могат да използват DLP за централизирано създаване и управление на политики, които задават насоки и известия за сигурност на данните при създаване и споделяне на документи с други потребители, както и да ги показват, когато приложението открие потенциален риск.

Отделни функции в приложенията Office 2016 за Mac

В допълнение към тези нови функции, налични заедно в Word, Excel и PowerPoint, Office 2016 за Mac съдържа и няколко нови функции и подобрения за другите отделни приложения, налични в изданието Standard:

Нови функции на Word в Office 2016 за Mac

Следните функции улесняват съвместната работа на няколко потребители по даден документ на Word:

 • Въвеждане в реално време: Ако няколко потребители работят по един и същ документ на Word, може да се използва въвеждане в реално време, за да се покаже къде всеки отделен потребител в момента прави промени, които след това могат да бъдат проследени или проверени незабавно.
 • Функция за коментари: С подобрената функция за коментари редактирането на текст в Word 2016 вече е много по-ясно и ефективно, тъй като документът на Word вече съдържа всички коментари на различните участници; освен това на тях може да се отговаря директно, така че вече не е необходимо да се пише допълнително електронно писмо.
 • Записване в прикачена папка: Към даден документ на Word вече може да бъде прикачена оптически неговата папка, така че всеки потребител да има още по-бърз и лесен достъп до нея и съдържащите се в нея документи чрез списък за прескачане (jumplist).
 • PDF в Word: За да прехвърлите съдържанието на PDF в Word, вече не е необходимо в Word за Office 2016 за Mac да го копирате и поставяте - понякога мъчително: за целта е достатъчно да отворите PDF директно в Word, за да прехвърлите не само текста, но и всички графични елементи. Те вече могат да се редактират свободно в Word. Ако документът на Word трябва да бъде достъпен отново като PDF, той също може да бъде запазен отново в този формат.

Нови функции на Excel в Office 2016 за Mac

Excel 2016 за Mac включва следните подобрения на съществуващите функции, както и нови инструменти:

 • PROGNOSE.ETS: Функцията PROGNOSE.ETS може да се използва за екстраполиране на времеви редове в данни с помощта на експоненциално изглаждане (ETS) - утвърден сред потребителите алгоритъм. Функцията се използва за генериране на краткосрочни алтернативни прогнози, които могат да бъдат предоставени и като т.нар. прогнозен лист.
 • Функция LET: С функцията LET вече е възможно да се именуват отделни диапазони в рамките на формула; това не само подобрява изчислителната производителност, но и четимостта и комбинативността в Excel.
 • Филтър за изгледи: Особено при съвместна работа по документ на Excel често е важно да можете да показвате само определени изгледи - например вашите собствени, за да получите по-добър преглед. При използване на изгледа за филтриране сортирането и филтрите на други потребители вече могат да бъдат скрити.

Нови функции на Outlook в Office 2016 за Mac

Потребителите на Mac, които обичат да използват Outlook за организиране на имейли и срещи, със сигурност ще оценят следните нови функции; те не само сортират ежедневния поток от имейли, но и улесняват намирането на съдържание и документи.

 • Преглед на прикачения файл: Ако трябва да се изпрати имейл с прикачен файл, Outlook 2016 за Mac показва ясно всички наскоро използвани документи в списък.
 • Споделяне на документи: Потребителите на OneDrive за Mac могат лесно да споделят документи с други потребители чрез тази функция, включително индивидуално конфигуриране на разрешенията за споделяне за четене и редактиране и др.
 • Функция за претрупване: Този инструмент е важен помощник за сортиране на големи количества имейли и по този начин за отделяне на зърното от плявата: Той автоматично сортира маловажните имейли в собствена папка и изпраща ежедневно обобщение на имейлите, съхранявани в нея, чрез Outlook, за да не бъдат пренебрегнати.
 • Опростено търсене: За да промените текущата папка или пощенска кутия при търсене на съдържание, просто използвайте падащия списък "Нова област за търсене", за да промените търсенето.

Нови функции на PowerPoint в Office 2016 за Mac

Новите функции на Outlook в Office Standard за Mac предлагат, наред с други неща, практични начини за подобряване на управлението на времето по време на презентация и за ярко подчертаване на съдържанието:

 • Следене на сроковете: премахнете стреса от презентациите с кратки срокове: Проследяването на времето подобрява управлението на времето и помага за ефективното използване на дадена времева рамка за презентация, тъй като показва наличното време по време на презентацията; така че потребителят може да реагира по подходящ начин и да коригира презентацията си по всяко време.
 • По-кратки бележки с помощта на инструмента четка: Вместо да използват лазерна показалка или дори пръчка по време на презентация, за да посочат определени елементи или процеси, както преди, потребителите вече могат да използват интегрираната четка, за да насочат вниманието на аудиторията, като подчертаят важни елементи в цвят. Това се случва само в режим на презентация, така че оригиналният файл на PowerPoint остава непроменен.
 • Функция за споделяне: Функцията за споделяне в PowerPoint е подобрена, за да улесни и ускори споделянето на презентации чрез социалните мрежи.

Нови функции на OneNote в Office 2016 за Mac

OneNote - бележникът от Office, прави воденето на бележки, редактирането и споделянето на важни идеи с други хора още по-удобно:

 • Споделете тетрадките: Цялата необходима информация за даден проект, като снимки, чертежи, видеоклипове и др., може да се събира централно в новия OneNote и да се синхронизира с други потребители, което подобрява съвместната работа по проектите.
 • Вмъкване на видеоклипове: Дори видеоклипове от Vimeo и YouTube вече могат лесно да се интегрират в страница в OneNote.
 • Създавайте бележки директно в уеб страница: Потребителите на Mac, които използват браузъра Edge на Microsoft, могат да го използват, за да пишат лесно бележки или акценти върху уеб страница и след това да ги споделят чрез OneNote.

Системни изисквания за Office 2016 за Mac Standard

Office 2016 за Mac се предлага само в 64-битова версия. Също така Office 2016 за Mac не може да се използва за iOS на iPhone във версията за закупуване.

 • Процесор: процесор на Intel
 • Операционна система: Mac OS, поне версия 10.10 (Yosemite) до версия Mac OS 10.12.6 (Sierra)
 • Памет: поне 4 GB RAM
 • Място на твърдия диск: 6 GB във формат HFS+ (също: Mac OS Extended или HFS Plus)
 • Дисплей: най-малко 1280 x 800

MS Office 2016 за Mac купуват евтино в онлайн магазин в Wiresoft

В Wiresoft можете да намерите Standard-изданието на Office 2016 за Mac - с интегрираните програми:

 • Word 2016
 • Excel 2016
 • PowerPoint 2016
 • Outlook 2016
 • OneNote 2016

Когато закупите Standard-изданието на Office 2016 за Mac, освен ниската цена на използвания софтуер, можете да се възползвате и от следните допълнителни предимства на Wiresoft:

 • С покупката на всеки лиценз за Microsoft Office 2016 за Mac Standard от Wiresoft получавате софтуерен продукт, който се използва изключително само от вас.
 • Всеки лиценз на софтуера Office, използван от първоначалния купувач, беше изтрит при продажбата му на Wiresoft, което го направи 100% безплатен и използваем отново.
 • Индивидуалните лицензи за Office за Mac, които идват от обемните лицензи, са внимателно тествани от Wiresoft, за да се гарантира, че могат да се използват правилно.
 • Wiresoft, като сериозен търговец на софтуер, не предлага пробни версии в своя онлайн магазин, които са валидни само за ограничен период от време или имат ограничени функции.
 • При всяка покупка от Wiresoft винаги можете да сте напълно сигурни, че купувате оригинален софтуерен продукт на Microsoft, който отговаря на законовите разпоредби, така че по никакъв начин не попадате в сива правна зона.

Ако имате някакви въпроси относно закупуването на Microsoft Office 2016 за Mac Standard или други налични софтуерни продукти на Microsoft, моля, свържете се с нас по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории