Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2013 Standard В един бизнес каналите за комуникация трябва да бъдат гъвкави, ясни, прозрачни и рентабилни. Windows Exchange Server 2013 ви помага да постигнете съвсем ново ниво на производителност и надеждност....
387,90 Лв. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise В сравнение със своя предшественик продуктът разполага с множество нови услуги, функции и технологии, които са предназначени да подпомагат компаниите при проектирането на техните комуникационни...
2 414,90 Лв. *

Microsoft Exchange Server 2013: Основата на съвременната бизнес комуникация

Въведение в Exchange Server 2013

Microsoft Exchange Server 2013 представлява значително развитие в историята на продуктовата линия Exchange. С повишен акцент върху използваемостта, сигурността и мобилността Exchange 2013 осигурява солидна платформа за комуникация и сътрудничество в организациите.

Иновации в Exchange Server 2013

В тази версия бяха въведени няколко ключови нововъведения, включително подобрена архитектура, която интегрира както фронт-енд, така и бек-енд функционалност, опростено потребителско изживяване и усъвършенствани функции за безпроблемна интеграция с фамилията продукти Microsoft Office.

Основни характеристики на Exchange Server 2013

Усъвършенстван потребителски интерфейс

Exchange Server 2013 донесе обновено уеб приложение на Outlook (OWA), което осигурява по-богато, по-изчистено и по-бързо потребителско изживяване на различни устройства и браузъри.

Оптимизиран за сензорни екрани

OWA е оптимизиран за сензорни екрани, което значително подобрява потребителското изживяване на таблети и смартфони и улеснява мобилния достъп до електронна поща, календар и контакти.

Усъвършенствани функции за сигурност

Exchange Server 2013 засили защитата на чувствителни данни с вградени механизми за сигурност, които едновременно защитават от външни заплахи и подобряват вътрешния контрол на данните.

Предотвратяване на загубата на данни (DLP)

С въвеждането на функциите DLP организациите могат по-добре да наблюдават и контролират чувствителната информация, за да гарантират, че тя няма да бъде случайно или умишлено изпусната.

Опростено управление

Exchange Admin Center (EAC), уеб-базирана конзола за управление, опрости управлението на Exchange Server 2013, като осигури централизиран интерфейс за администраторите.

Стандартизирана архитектура на съобщенията

Архитектурата на Exchange 2013 е рационализирана, за да се намали сложността и да се подобрят надеждността и производителността, особено по отношение на високата наличност и възстановяването след бедствие.

Ролята на Exchange Server 2013 в днешния ИТ пейзаж

Дългосрочна оперативна надеждност

Въпреки възрастта си Exchange Server 2013 продължава да се използва в много организации, които ценят стабилността и доказаните технологии.

Стъпка към модернизация

Exchange Server 2013 служи като солидна основа за организации, които търсят доказано локално решение или планират постепенен преход към облака.

Microsoft Exchange Server 2013 остава надеждна платформа, която помага на организациите да преодолеят предизвикателствата в областта на комуникацията. Този текст от категорията има за цел да ви помогне да разберете значението и функциите на Exchange Server 2013 и как те все още могат да бъдат актуални в днешната динамична ИТ среда.

Категории