Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2010 Standard В една компания каналите за комуникация трябва да бъдат гъвкави, ясни, прозрачни и рентабилни. Windows Exchange Server 2010 ви подкрепя в това и ви помага да постигнете съвсем ново ниво на...
304,90 Лв. *

Microsoft Exchange Server 2010: солидна основа за бизнес комуникации

Въведение в Exchange Server 2010

Microsoft Exchange Server 2010 беше преломен момент в развитието на решенията за корпоративни съобщения, като въведе многобройни подобрения в ефективността, управляемостта и потребителското изживяване. Като стабилна и зряла платформа, Exchange 2010 продължава да поддържа много организации по света.

Какво е новото в Exchange Server 2010

С въвеждането на Exchange Server 2010 се появиха важни функции, като например групи за наличност на базата данни (Database Availability Groups - DAGs) за подобрени възможности за висока наличност и възстановяване, както и нови функции за съответствие и архивиране, които са от голяма полза за организациите в регулираните отрасли.

Основни характеристики на Exchange Server 2010

Подобрено потребителско изживяване

Exchange Server 2010 донесе оптимизирана версия на Outlook Web App (OWA), която осигурява по-богато изживяване в уеб браузъра, като за първи път включва първокласни функции за Internet Explorer, Firefox и Safari.

Усъвършенствано сътрудничество

Чрез интегрирането на SharePoint и Office Web Apps Exchange 2010 подобри възможността на потребителите да си сътрудничат, да споделят и редактират документи в рамките на OWA.

Подобрена сигурност и съответствие

Exchange Server 2010 засили функциите за сигурност и съответствие с възможностите за прилагане на политики за предотвратяване на загубата на данни и по-лесни опции за електронно откриване.

Контрол на достъпа въз основа на роли (RBAC)

С помощта на RBAC администраторите имаха възможност да настройват фино контрола на достъпа, което доведе до по-добра вътрешна сигурност и минимизиране на грешките.

Подобрена наличност и възстановяване след бедствие

Въвеждането на групи за наличност на базите данни предостави просто решение за поддържане на висока наличност на базите данни и свеждане до минимум на времето за престой в случай на повреда на сървър.

Опростено архивиране и възстановяване

Благодарение на новата архитектура много процеси на архивиране и възстановяване могат да бъдат опростени или дори премахнати, което едновременно опростява администрирането и намалява общите разходи за притежание.

Устойчивост на Exchange Server 2010

Непрекъсната поддръжка

Въпреки че са налични по-нови версии на Exchange Server, Exchange 2010 все още е ценен и използван в много организации поради своята стабилност и надеждност.

Платформа за бъдещето

За организациите, които търсят поетапна миграция или хибриден подход с облачни услуги, Exchange Server 2010 може да послужи като стабилна отправна точка.

Microsoft Exchange Server 2010 се утвърди като надеждно и функционално комуникационно решение, което и днес отговаря на изискванията на много компании. Този текст от категорията ви предоставя изчерпателна информация за функциите, предимствата и продължаващата актуалност на Exchange Server 2010 в настоящия технологичен пейзаж.

Категории