Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD
Тук е представена информация за Microsoft Office 2007 Standard като онлайн MLK за изтегляне на немски и още много езици: Информация за продукта: Microsoft Office 2007 Standard е на разположение от юни 2007 г. и позволява непрекъсната...
27,90 Лв. *
MICROSOFT OFFICE 2007 ENTERPRISE MICROSOFT OFFICE 2007 ENTERPRISE
При нас купувате евтино Microsoft Office 2007 Enterprise - като изтеглите пълна версия ESD! Ето малко информация за Microsoft Office 2007 Enterprise като онлайн MLK за изтегляне на немски и много други езици: Информация за продукта:...
53,90 Лв. *
MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2007 Professional Plus - всички приложения за бизнес професионалисти в един пакет като единичен лиценз MS Office 2007 - а с него и изданието 2007 Professional Plus - представлява крайъгълен камък в историята на пакетите...
41,90 Лв. *

Кои програми са включени?

В зависимост от избраната версия на софтуера има разлики по отношение на включените програми. Обясняваме кои приложения са налични и какви задачи изпълняват.

Microsoft Word

Word е най-разпространената програма за текстообработка в света. Той е включен в пакета Office за Windows и Mac. Програмата е подходяща не само за лична употреба, но и за бизнес употреба.

Казано по-просто: Microsoft Word разполага с всички необходими функции, за да подготви дадена писмена работа за публикуване. Освен за форматиране на текст Word може да се използва и за графично редактиране на документи. Освен това програмата подпомага административните бизнес процеси, като например създаването на серийни писма.

Microsoft Excel

Microsoft Excel е най-широко използваната програма за електронни таблици. Можете не само да създавате таблици, но и да извършвате обширни изчисления с помощта на формули и функции. Резултатите могат да бъдат оценявани с помощта на функции за сортиране, групиране и филтриране, както и на таблици с въртеливи движения и да бъдат показвани графично в диаграми.

За по-добър преглед Excel има различни работни книги с различни раздели. Можете да създадете 65 000 раздела за една работна книга

Microsoft PowerPoint

PowerPoint е програма на Microsoft, с която можете да създавате презентации. Подобно на Word и Excel, той е наличен за Windows и Mac.

Microsoft PowerPoint се счита за програма, ориентирана към страниците, тъй като за всеки слайд има широки възможности за дизайн. Възможностите за дизайн са много разнообразни. От вас зависи дали искате да вмъкнете текстове, графики, таблици и диаграми или мултимедийно съдържание като филми и звуци. Има многобройни ефекти за прехода на слайда.

Microsoft Access

Подобно на другите приложения, MS Office Access се предлага като отделно офис приложение или като част от пакета Office. Софтуерът е наличен само за Windows и е особено подходящ за фирми. С Access можете да създавате и управлявате основно приложения за бази данни. Те могат да бъдат генерирани както като приложения за компютър, така и като приложения за браузър. След това базите данни могат да бъдат предоставени на съответните колеги.

Microsoft Publisher

Microsoft Publisher е софтуер за настолно публикуване. Използва се за създаване на печатни публикации, заглавия на имейли и презентации на продукти. Могат да се създават и поздравителни картички и покани. Програмата се различава от MS Word по това, че в този случай фокусът е върху редактирането на оформлението.

Приложението е предназначено за по-малки компании и частни клиенти. Тъй като шаблоните за дизайн вече са включени, съдържанието може бързо да се редактира и публикува.

Microsoft Outlook

Продуктовата гама на MS се допълва от услугата за електронна поща Outlook. Там можете да получавате и управлявате имейли веднага след като настроите своя пощенски адрес.

В допълнение към функцията за електронна поща има и интегриран календар, в който можете да прехвърляте срещи директно от електронна поща към съответната дата. По този начин се избягват грешки при прехвърлянето на датата и часа. Можете да получите достъп до архивирани писма и срещи по всяко време - дори без интернет.

Microsoft Office 2007: пускане на пазара и разработване

 • През 2005 г. беше обявена нова версия на Office под кодовото име "Office 12".
 • На 23 май 2006 г. по повод конференцията WinHEC (Windows Hardware Engineering Conference) Бил Гейтс представи бета версия 2. Бета-програмата на Microsoft беше предоставена за тестване. От края на май до края на октомври 2006 г. версията е изтеглена 3,5 милиона пъти. Само в Германия бяха направени 500 000 изтегляния.
 • На 14 септември 2006 г. беше представено техническо обновяване на бета версия 2, което съдържаше някои промени в потребителския интерфейс. Освен това бяха отстранени програмните грешки на версията Beta 2.
 • Бета-фазата приключи на 30 октомври 2006 г. и оттогава версията вече не може да бъде изтеглена. Само няколко дни по-късно разработката беше завършена с пускането в производство. Наследникът на Office 2003 се появи на пазара за индивидуални потребители на 30 януари 2007 г. едновременно с операционната система Windows Vista. Компаниите могат да закупят Office 2007 и Windows Vista още през ноември 2006 г.
 • Наследникът на Office 2010 се появи на пазара през едноименната година.
 • На 10 октомври 2017 г. Microsoft прекрати техническата поддръжка на Office 2007.

Тези иновации ви очакват

 • За първи път Office 2007 няма познатата структура на менютата и обичайните ленти с инструменти. В тази версия структурата на менюто е заменена с многофункционална лента, наричана още лента. Предимството на това е, че командите са групирани заедно, а те от своя страна са групирани в табове. По този начин програмата става по-ясна, което ви позволява да избирате желаните функции по-бързо.
 • Стандартните табове на офис приложение са разширени с различни точки, които са достъпни в зависимост от контекста. Съществуват два вида: Табове на програмата, които могат да се избират само в определен режим на изглед, и контекстни табове, които са достъпни например при работа с графики, таблици и диаграми.
 • Друга нова функция на Office 2007 са така наречените Live Previews. Функциите за форматиране, шаблоните и дизайните се показват в реално време в прозореца на документа.
 • В тази версия Microsoft въвежда нов стандартен файлов формат (OpenXML), базиран на XML. Предишните модели на MS Office могат да отварят и редактират формата с помощта на безплатен конвертор.
 • Режимът на съвместимост позволява запазване в стари файлови формати. Това означава, че документите могат да се четат лесно и с по-стари версии на Office за Windows и Mac.
 • Microsoft Office 2007 въвежда и нов формат за експортиране (XPS), подобен на PDF.

Коя версия на Office 2007 е подходяща за кой потребител?

Wiresoft® предлага софтуера Office 2007 в три различни версии. Показваме кои са наличните и кои са най-подходящи за планираното от вас приложение.

Professional Plus

Тази версия е особено подходяща за корпоративни клиенти. Professional Plus улеснява ежедневната ви работа в офиса. Благодарение на различни лесни и интуитивни програми можете лесно да картографирате процесите в компанията си и да осигурите по-голяма ефективност. Всеобхватното софтуерно офис решение е достъпно за бизнес клиенти като изтегляне и е оборудвано с всички приложения от добре познатата продуктова гама на Microsoft.

Тези програми са на разположение за използване

 • Microsoft Word 2007
 • Microsoft Excel 2007
 • Microsoft PowerPoint 2007
 • Microsoft Access 2007
 • Microsoft Publisher 2007
 • Microsoft Outlook 2007

Предприятие

Независимо дали сте на работа, или у дома, корпоративната версия на Office 2007 ви позволява да извлечете максимума от работата си, където и да се намирате. Няма значение дали използвате компютър, телефон или уеб браузър. Предлагат се същите програми като при Professional Plus. В Wiresoft® получавате пълната версия като лиценз за един потребител с второ право на ползване.

Стандартен

Office Standard-2007 е предназначен предимно за частни потребители и малки фирми, които се нуждаят от набор от инструменти за продуктивност. Стандартната версия е офис софтуер с основни програми, които ви позволяват да изпълнявате задачи бързо и лесно. Независимо дали искате да проектирате ясно документи, да създавате електронни таблици или презентации и да управлявате имейли, записи в календара и контакти - всичко това е възможно.

Тези програми са включени:

 • Microsoft Word 2007
 • Microsoft Excel 2007
 • Microsoft PowerPoint 2007
 • Microsoft Outlook 2007

Как да инсталирам Office 2007 в Windows 10?

Office 2007 вече не се поддържа в основните версии, но все още можете да го инсталирате и използвате в Windows 10. Ще ви покажем стъпка по стъпка как да действате:

Инсталиране на Microsoft Office 2007

 1. Поставете компактдиска в устройството. Ако съветникът за настройка не се стартира автоматично, отидете в CD устройството и изберете "SETUP.EXE".
 2. Ще бъдете попитани за продуктовия ключ. Въведете го. Ключът на продукта обикновено се намира на стикер върху кутията на компактдиска.
 3. Прочетете условията на лиценза за софтуер на Microsoft и ги приемете. Сега щракнете върху "Next".
 4. Следвайте указанията. След като инсталирате Office 2007, можете да затворите прозореца.

Активиране на Microsoft Office 2007

За да сте сигурни, че всички програми на Office ще продължат да работят безпроблемно, все пак трябва да активирате Office.

 1. Щракнете върху бутона Microsoft Office. След това щракнете върху "Опции" и "Активиране на Microsoft Office".

Трябва да знаете и следното

Вече няма актуализации на сигурността, опции за поддръжка от какъвто и да е вид или актуализации за производителност и съвместимост за Microsoft Office 2007. Доставчикът Microsoft прекрати тези услуги през октомври 2017 г. Все още е възможно да използвате всички програми на Office 2007. Възможно е обаче да възникнат пропуски в сигурността. Затова открийте по-нови софтуерни пакети като Office 2013Office 2016 и Office 2019.

За собствениците на продукти на Apple има и Office за Mac. Независимо дали сте частен потребител, студент или фирма - ще намерите подходящото издание за всяка област на приложение.

Поръчайте MS Office в Wiresoft® - бързо и без усложнения

Поръчайте Office 2007 лесно в онлайн магазина на Wiresoft®! При нас можете да се възползвате не само от достъпни цени, но и от първокласни продукти. Чудите ли се защо при нас софтуерните лицензи са толкова евтини в сравнение с други доставчици? На този въпрос е лесно да се отговори. Придобиваме употребявани лицензи в хода на поглъщания, сливания или несъстоятелност и ги предлагаме на намалена цена. Принципът на рециклиране на използвания софтуер е полезен както за фирмите продавачи, така и за фирмите купувачи. Голямото предимство за вас: Всички приложения на Microsoft Office 2007 могат да се използват без ограничения!

Тъй като доставката на стоките се извършва изключително по цифров път, за вас не възникват допълнителни разходи. Пакетът MS Office е на ваше разположение след максимум 24 часа. Платете удобно с избран от вас метод на плащане. Предлагаме предплащане, PayPal, кредитна карта, незабавен банков превод и покупка по сметка.