Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD
Microsoft Office 2016 за Mac - ефективният офис и бизнес софтуер Обширният софтуерен пакет на Microsoft Office 2016 е наличен и за Mac. В изданието Standard той съдържа доказаните програми Word, Excel, PowerPoint, Outlook, както и...
134,90 Лв. *

Office 2016 за Mac: доказаният офис софтуер за потребителите на Apple

В категорията Office 2016 за Mac представяме изпитания офис софтуер на Microsoft, разработен специално за операционните системи Mac. В тази статия ще направите подробен преглед на Office 2016 за Mac и ще видите защо този пакет е отличен избор за потребителите на Mac, които се нуждаят от мощни и познати офис приложения.

Какво предлага Office 2016 за Mac?

Познати приложения в най-добрия им вид

Office 2016 за Mac включва познати приложения като Microsoft Word, Excel, PowerPoint и Outlook в най-добрата им форма. Тези приложения са специално оптимизирани за платформата Mac и предлагат безпроблемно потребителско изживяване.

Продуктивност и сътрудничество

С Office 2016 за Mac можете да работите ефективно, като същевременно подобрявате сътрудничеството в екипа си. Пакетът предлага инструменти за съвместно редактиране на документи и сътрудничество в реално време.

Защо да изберете Office 2016 за Mac?

Безпроблемна интеграция в средата на Mac

Office 2016 за Mac се интегрира безпроблемно в средата на Mac и използва специфичните за Mac функции. Потребителският интерфейс е интуитивен и лесен за използване.

Еднократна покупка, дългосрочна употреба

Една от най-важните характеристики на Office 2016 за Mac е, че не е необходимо да плащате месечна абонаментна такса. Закупувате софтуера веднъж и го използвате постоянно.

Максимален контрол на защитата на данните

С Office 2016 за Mac запазвате пълен контрол върху данните си, тъй като не сте зависими от съхранението им в облака. Файловете ви остават защитени на вашия Mac.

Заключение

Office 2016 за Mac е идеалното решение за офис софтуер за потребителите на Mac, които се нуждаят от мощни и познати приложения. С подобрен дизайн, функции за производителност и безпроблемна интеграция в Mac средата Office 2016 за Mac предлага първокласно решение за тези, които искат да увеличат производителността си.

Независимо дали сте студент, професионалист или творчески работник, Office 2016 за Mac ви позволява ефективно да създавате документи, презентации и електронни таблици на вашия Mac компютър. Инвестирайте в Office 2016 за Mac, за да се възползвате от многобройните предимства на този доказан и лесен за използване офис софтуер. Запазете пълен контрол върху данните си и достъп до познати приложения, за да оптимизирате работните си процеси и да работите по-ефективно.

Категории