Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10002
 • 79P-00123
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
38,90 Лв. * 41,90 Лв. * (7,16% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit)
Terminalserver Съвместим


MS Office 2007 - а оттам и изданието 2007 Professional Plus   - представлява крайъгълен камък в историята на пакетите Office: В сравнение с по-старите версии и предшественици той предлага Plus по отношение на функционалността и ефективността, което с включените програми го превръща в незаменим инструмент за компаниите, но също така улеснява частните потребители и самостоятелно заетите лица да изпълняват ефективно всички ежедневни офис и административни задачи: с Word 2007 за създаване на текстове в най-различни формати, Excel 2007 за сложни изчисления, Outlook 2007 за цялостна комуникация и планиране на задачите и PowerPoint 2007 за проектиране на ясни доклади и презентации. Plus Освен това изданието Office от 2007 г. Professional Plus предлага широк набор от допълнителни програми: с Publisher 2007 за разнообразни възможности за публикации в печатни медии, но също и за онлайн, с Access 2007 за разнообразни приложения за бази данни и накрая също с InfoPath 2007 за създаване на формуляри за практическо събиране и анализ на данни. По този начин купувачите на изданието Professional Plus се възползват от усъвършенствана версия на Office, която позволява професионална работа и цялостна комуникация.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2007 Professional Plus - всички приложения за бизнес професионалисти в един пакет като единичен лиценз

MS Office 2007 - а с него и изданието 2007 Professional Plus - представлява крайъгълен камък в историята на пакетите Office: В сравнение с по-старите версии и предшественици той предлага предимства по отношение на функционалността и ефективността, които го превръщат, заедно с включените програми, в незаменим инструмент за компаниите, но също така улесняват частните потребители и самостоятелно заетите лица да изпълняват ефективно всички ежедневни офис и административни задачи: с Word 2007 за създаване на текстове в най-различни формати, Excel 2007 за сложни изчисления, Outlook 2007 за цялостна комуникация и планиране на задачите и PowerPoint 2007 за проектиране на ярки доклади и презентации. Особено Office-Edition 2007 Professional Plus предлага освен това голям плюс в допълнителни програми: с Publisher 2007 за различни възможности при публикации в печатни медии, освен това за онлайн, с Access 2007 за множество приложения за бази данни и накрая също с InfoPath 2007, за да се осигурят формуляри за практическо събиране и оценка на данни. Купувачите на изданието Professional Plus се възползват от зряла версия на Office, която прави възможна професионалната работа и цялостната комуникация.

Това е новото в MS Office 2007 Professional Plus

ИзданиетоProfessional Plus предлага следните нови функции в различните програми, наред с други:

 • Нова лента: Обновеният потребителски интерфейс позволява по-бърза и интуитивна навигация.
 • Персонализираните настройки с теми и оформления увеличават производителността.
 • Новият Live Preview показва шаблони и дизайни въз основа на данни в реално време в прозореца на документа.
 • Поддръжката на файловия формат XML осигурява по-голяма сигурност, намалява размера на документа и позволява по-бързо зареждане.
 • Outlook вече предлага функция за търсене в имейли, както и абониране за RSS емисии и филтър за спам.
 • Access предлага готови формати на Standard, които могат да се редактират.
 • Автоматизираните формули в Excel ускоряват изчисленията.

Новият интерфейс на лентата

Всички тези класически приложения на Microsoft, съдържащи се в Professional Plus 2007, се представят по този начин в напълно нов дизайн: Досегашната структура на менютата на Office- предшествениците е заменена в отделните програми на Office 2007 с ясна многофункционална лента - наричана още Ribbon. Сега лентата предлага за всеки Office-Програма в отделни групи обобщени команди, които са допълнени допълнително от списъци и диалогови прозорци. След това те са общодостъпни като табове, които са допълнително разделени по контекст. По този начин всички команди или функции, необходими за извършване на определено действие, се групират и са незабавно достъпни на едно ясно място, например за форматиране на документ на Word според собствените ви спецификации или за вмъкване и редактиране на графика в документ.

Освен това лентата предлага и възможност за извършване на потребителски настройки в съответните менюта и по този начин да ги адаптирате към собствените си нужди, така че често използваните функции да са директно достъпни, което също е плюс за ефективността на работата.

Новият преглед в реално време

В допълнение към това в Office 2007 Professional Plus както и другите издания на

т.нар. предварителен преглед на живо: В зависимост от отворената програма тази функция показва шаблони и дизайни, но също така и функции за форматиране в прозореца на документа в преглед в реално време.

Новият файлов формат OpenXML

С помощта на OpenXML версията Office 2007 предоставя и нов файлов формат, базиран на XML Standard в изданието Professional Plus, който предлага цяла гама от предимства, важни в съвременния бизнес свят: Например поддръжката на XML намалява размера на файловете, което, от една страна, спестява място на компютъра, а от друга, значително намалява времето за зареждане на документите в уеб страниците.

Поддръжката на XML гарантира ефективно намаляване на размера на документите в уеб страниците, което води до приятно съкращаване на времето за зареждане. XML файловете предлагат и по-добра защита срещу загуба на данни с помощта на Data Loss Prevention - DLP.

Новият режим на съвместимост

В Microsoft Office 2007 документите, създадени с по-стари версии на програмите Office(Office 97), могат да се отварят, редактират и записват отново в т.нар. режим на съвместимост, което ги прави отново достъпни за по-старите версии на Office за Windows и Mac OS и също така позволява редактирането им. Това се постига, наред с други неща, чрез факта, че всички функции, които не съществуват в по-старата версия на програмата, не са налични тук, така че няма проблеми със съвместимостта.

Microsoft Office Professional Plus 2007 Edition в Wiresoft

Закупуването на 2007 Professional Plus издание на MS Office има за много купувачи, от една страна, голямото предимство, че то все още се поддържа от по-стари операционни системи на Microsoft от версия Windows XP SP3, която все още се използва на по-стар хардуер, така че тази широка съвместимост е доста решаващ фактор за покупката. От друга страна, това издание се предлага само като обемни лицензи в обикновените магазини. В Wiresoft обаче клиентите могат да закупят Professional Plus 2007 и като единичен лиценз под формата на използван софтуер.

В софтуерния магазин на Wiresoft можете да закупите Office 2007 Professional Plus, както и други издания на тази версия и по-нови пакети Office. Представяне на отделните програми, съдържащи се в Professional Plus 2007, включително техните новости на Office 2007 Professional Plus предлага следния преглед.

MS Office 2007 Professional Plus - всички бизнес инструменти, обединени в един пакет

Освен доказалите се Office- класики Word, Excel, PowerPoint и Outlook изданието Professional Plus 2007 съдържа не само DTP програмата Microsoft Publisher 2007, но и приложението за бази данни Access 2007 и инструмента за създаване на формуляри InfoPath 2007. направо тези допълнително съдържащи се приложения са почти незаменими за търговските и/или бизнес диапазони на приложение.

Преглед на всички програми, включени в MS Office Edition 2007 Professional Plus:

 • Word 2007
 • Excel 2007
 • PowerPoint 2007
 • Outlook 2007
 • Publisher 2007
 • Access 2007
 • InfoPath 2007

Word 2007

Microsoft Word 2007 предлага много подобрения, както и някои нови функции и възможности: Налични са много стандартни шаблони за незабавно създаване на текстови документи за бизнес и лични цели, които са професионално предварително форматирани и могат да бъдат допълнително персонализирани. Налични са и нови ефекти, като прозрачност и 3D, които правят текстовете по-привлекателни. В Word могат да се създават и макроси за по-ефективна обработка на определени стъпки за редактиране на текст. Голям плюс е и централното управление на версиите или промените, както и на коментарите.

Excel 2007

Мощната програма за електронни таблици вече предлага разширени функции за създаване на формули и визуализиране на данни; това включва въртящи се таблици и възможност за създаване на професионални, описателни диаграми само с няколко стъпки. Свързването с Microsoft SharePoint Services осигурява защита на поверителните данни при комуникация с други потребители.

PowerPoint 2007

С помощта на Master на слайдове PowerPoint 2007 предоставя ефективен инструмент за управление на всички шаблони, за да се осигури последователен външен вид на всички презентации, създадени с него, както и да се спести време. За дизайна са налични много нови текстови и типографски ефекти, както и инструменти за форматиране, повечето от които могат да бъдат приложени веднага само с едно щракване.

Интегрираният инспектор на документи надеждно премахва коментари, скрит текст или лична информация, преди да публикувате или споделите презентация, а цифровият подпис гарантира, че съдържанието не може да бъде променено. Благодарение на новодостъпния формат Office Open XML .pptx презентациите, създадени в този формат, могат да се публикуват и като HTML уеб страници.

Outlook 2007

Доказаният софтуер за комуникация предлага ефективни функции за управление на ежедневния трафик на електронна поща, наред с други неща с Sofortsuche, за да се търси електронна поща, включително прикачени файлове за определени термини или ключови думи, както и за да се освободи данни и информация, целенасочено за отделни потребители и цели, както и спам филтър. Съставянето на съобщения, включително форматирането им, също стана по-интуитивно и следователно по-лесно. Интегрираната лента със задачи и календар предлага много възможности за координиране на срещи и проекти. Съдържанието може да се кодира в цвят и да се маркира според отделни лица или важност, например.

InfoPath 2007

InfoPath 2007 се използва за създаване, управление и обмен на формуляри за събиране на различни данни. Тъй като са базирани на XML, те могат да бъдат достъпни и в уеб чрез Office SharePoint Server 2007 с интегрираните "Forms Services" и по този начин да бъдат попълвани без софтуера InfoPath.

Сценариите, в които се използва InfoPath 2007, включват проследяване на инвентар, отчети за състоянието на проекти, отчети за разходи и застрахователни полици. InfoPath 2007 също така е проектиран да се интегрира с Outlook 2007, което позволява на потребителите да отварят и редактират формуляри InfoPath от Outlook 2007.

Publisher 2007

Тази мощна DTP програма е предназначена за незабавно и лесно създаване на висококачествени публикации за различни цели - от листовки и персонализирани писма до големи брошури. Включените в Publisher 2007 шаблони обхващат не само печатни продукти, но и формати за изпращане на бюлетини по електронна поща и за проектиране на уеб страници. Благодарение на пълната съвместимост с други програми Office могат да се използват текстове, изображения, таблици и др. от Word, Excel, Access, Outlook и PowerPoint.

Access 2007

Утвърдената програма за бази данни се използва за централизирано събиране и структуриране на данни от различни източници, за да се предоставят вътрешно в компанията или външно на клиентите за по-нататъшна обработка. Благодарение на различните шаблони за форматиране събраната информация може да бъде по-добре анализирана и използвана, както и да бъде представена в разбираема форма като смислени отчети.

Чрез Windows SharePoint Services потребителите на Access 2007 имат възможност да редактират заснетите данни по всяко време, да възстановяват изтрита информация и да задават индивидуални разрешения за достъп.

Системни изисквания за MS Office 2007 Professional Plus

Изданието Office Edition 2007 Professional Plus е съвместимо с много по-стари Windows операционни системи, но вече не се поддържа от Windows 10. Въпреки това новият интерфейс с ленти, въведен във версията Office 2007, изисква повече дисково пространство в сравнение с предишните версии. Като цяло за правилното изпълнение на всички приложения се прилагат следните минимални изисквания:

 • Операционни системи: от Microsoft Windows XP Service Pack 3 до Windows 8.1 или Microsoft Windows Server 2003 или по-висока версия
 • Процесор: мин. 500 MHz - за да можете да използвате всички функции на Outlook, се препоръчва 1 GHz
 • Памет: мин. 256 MB RAM - препоръчително 512 MB за правилно използване на услугите на Outlook
 • Място на твърдия диск: мин. 2 GB
 • Разделителна способност на екрана: мин. 1 024 x 768

Купете MS Office 2007 Professional Plus в Wiresoft като единичен лиценз на ниска цена

Изданието 2007 Professional Plus на Microsoft принадлежи към Office-изданията, които се предлагат в конвенционалната търговия само като обемни лицензи за предприятия и следователно не се предлагат там като единичен лиценз. Office В магазина за софтуер на Wiresoft можете да закупите изданието 2007 Professional Plus като лиценз за един потребител без никакви задължения за абонамент; при покупка в магазина на Wiresoft трябва да заплатите само еднократните разходи за пълната версия на това издание Office, което предлага идентичен набор от функционалности като съответния лиценз за обем.

Основният лиценз за обем обикновено идва от по-голяма компания и е закупен от Wiresoft. При закупуване на обемни лицензи компанията има право да препродава излишните софтуерни лицензи или целия обемен лиценз - независимо дали отделните лицензи, съдържащи се в тях, или целият обемен лиценз са били използвани или не. Чрез продажбата лицензът за обем се разтваря и преобразува в индивидуални лицензи, които след това се наричат използван софтуер. Това разделяне или обозначаване не се отразява на общата функционалност на предлагания Office 2007 Professional Plus Edition или на съдържащите се в него програми. След това Wiresoft предлага тези лицензи за един потребител на особено ниска цена като версия за закупуване.

Покупката на софтуер в Wiresoft е не само евтина, но и сигурна: можете да инсталирате софтуера Office 2007 Professional Plus на вашия компютър след успешно завършване на процеса на покупка и незабавно изтегляне и да го активирате със съответния предоставен лицензен ключ за обем, който е валиден и функционален само за вашия личен единичен лиценз. Тъй като Wiresoft продава само Office 2007 Professional Plus софтуер или други Office издания или версии, които са идентични с оригиналните продукти на Microsoft; компаниите, от които произхождат тези бивши обемни лицензи, се намират изключително в Европа, така че закупуването на това Office 2007 Professional Plus издание като употребяван софтуер не е свързано с никакъв правен риск, тъй като търговията с употребяван софтуер е разрешена от закона, което е потвърдено и няколко пъти от съдебни решения.

Закупуването на употребяван софтуер в магазина на Wiresoft е благоприятна възможност за вас като клиент да използвате иначе недостъпни Office-иначе недостъпни издания, като например Professional Plus 2007. Клиентите ни включват малки и средни предприятия, както и самостоятелно заети и частни лица, които се възползват от евтината ни гама от програми на Microsoft.

В софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите MS Office-Edition 2007 Professional Plus, както и други издания на тази версия и по-нови издания, както и други програми на Microsoft като евтини версии за изтегляне. За въпроси относно Professional Plus или друг софтуер на Microsoft Office, просто използвайте нашите компетентни съвети по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории