Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD
SQL Server 2012 Standard Особено силни са те в областта на бизнес разузнаването и критичните приложения, както и в интегрирането на облак според вашите желания и нужди. Виртуализацията описва процес, при който крайните потребители...
508,90 Лв. *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE
Microsoft SQL Server 2012 Enterprise SQL Server 2012 е основна версия на продукта с много нови функции: Надеждност за критични приложения с по-висока наличност, светкавични заявки и усъвършенствани функции за сигурност за критични...
7 241,90 Лв. *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE
Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligence Купете сървър: Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligence За да можете да следите постоянно оперативните си процеси и да ги оптимизирате, ви е необходима добра система за управление на...
5 130,90 Лв. *

Microsoft SQL Server 2012: Основа на управлението на данни

Въведение: SQL Server 2012 накратко

Microsoft SQL Server 2012 е цялостна платформа за данни и мощна система за управление на релационни бази данни, която е подходяща за широк спектър от задачи за управление и анализ на данни. С въвеждането му бяха въведени важни функции, които значително подобриха производителността, наличността и възможността за разширяване на фирмените данни.

Основни характеристики на SQL Server 2012

SQL Server 2012 се характеризира със своите AlwaysOn групи за наличност, подобрена производителност, Reporting Services и Integration Services. Освен това той предлага дълбока интеграция с облачната платформа на Microsoft Azure, поддържайки хибридни среди.

Производителност и управление

Подобрения в производителността

Производителността на SQL Server 2012 е значително подобрена чрез въвеждането на функции, като например индексите за съхранение в колони, които ускоряват заявките, и оптимизирането на Query Planner.

Функции за управление

SQL Server Management Studio (SSMS) и други инструменти за администриране са усъвършенствани в SQL Server 2012, за да направят администрирането на бази данни по-лесно и по-ефективно.

Наличност и възстановяване

Групи за наличност AlwaysOn

Едно от ключовите нововъведения в SQL Server 2012 беше въвеждането на AlwaysOn Availability Groups, които осигуряват по-високи възможности за наличност и възстановяване след бедствие в сравнение с предишните версии.

Подобрени опции за архивиране

Новите и усъвършенствани опции за архивиране позволиха на организациите да гарантират, че данните им са защитени дори в случай на повреда.

Разработване на бизнес анализи

Отчитане и анализ

В SQL Server 2012 са подобрени услугите Reporting Services за създаване на по-изчерпателни и удобни за потребителя отчети. Бяха въведени Power View и PowerPivot, за да се укрепи BI на самообслужване.

Съхранение на данни

Възможностите за съхраняване на данни бяха подсилени с подобрени възможности за ETL (извличане, трансформиране и зареждане) и интеграция с други продукти на Microsoft.

Готовност за работа в облак

Съвместимост с Azure

Безпроблемната интеграция с Azure позволи на организациите да разширят решенията за бази данни в облака и да се възползват от предимствата на облачното мащабиране.

Заключение: Въздействието на SQL Server 2012

Microsoft SQL Server 2012 остава важна част от много корпоративни среди. Той осигурява солидна основа за приложения, които изискват надеждно управление и анализ на данни. Въпреки че са налични по-нови версии, SQL Server 2012 остава доказан избор за организации, които търсят зряла технология с богат набор от функции.

Категории