Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
Купете SharePoint Server 2016 евтино Постоянната нужда от нови технологични постижения и икономическият растеж означават, че фирмите всеки ден търсят нови софтуерни решения. Това гарантира, че те са в крак с конкуренцията и премахват...
7 132,90 Лв. *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Microsoft Sharepoint Server 2019 - нови функции Това ръководство се фокусира върху възможностите на Teams, SharePoint и OneDrive, включително съхранението на документи, сътрудничеството, споделянето и разговорите. Не е необходимо да...
8 257,90 Лв. *

Microsoft SharePoint Server: Платформа за сътрудничество и управление

Въведение в SharePoint Server

Microsoft SharePoint Server е мощна платформа за съвместна работа и управление на документи, която помага на фирмите да организират, споделят и работят съвместно върху информация. С разнообразни функции за управление на съдържанието, търсене, бизнес разузнаване и други, SharePoint Server дава възможност на екипите да работят заедно по-ефективно и ефикасно.

Какво представлява SharePoint Server?

SharePoint Server е сървърен продукт, който предоставя на организациите единна платформа за създаване на информационни портали, интранет сайтове и хранилища за документи. Той подпомага процесите на сътрудничество и улеснява управлението и достъпа до важни фирмени данни.

Основни функции на SharePoint Server

Сътрудничество и споделяне

SharePoint Server предлага обширни функции в подкрепа на работата в екип, включително споделяне на документи, календари и списъци със задачи. Екипите могат да работят по документи едновременно, да виждат промените в реално време и да споделят важна информация по сигурен начин.

Управление и съхранение на документи

Мощните функции за управление на документи позволяват на потребителите да съхраняват, организират и намират документи. Създаването на версии, контролът на достъпа и интеграцията на работните процеси са само част от инструментите, които SharePoint предлага за ефективно управление на документи.

Персонализиране и интеграция

Гъвкав дизайн

SharePoint Server е с висока степен на адаптивност, което позволява на компаниите да адаптират своите портали и сайтове към специфичните си изисквания. Той също така поддържа разнообразни уеб части и добавки, които разширяват функционалността.

Интеграция с продукти на Microsoft

Като част от семейството продукти на Microsoft, SharePoint Server се интегрира безпроблемно с други приложения на Microsoft, като например Office 365, което допълнително увеличава производителността и ефективността.

Сигурност и съответствие

Надеждни функции за сигурност

SharePoint Server осигурява силна инфраструктура за сигурност, включително поддръжка на разширени методи за удостоверяване и нива на разрешения, за да се гарантира, че само упълномощени потребители имат достъп до чувствителна информация.

Придържане към стандартите за съответствие

SharePoint помага на организациите да спазват регулаторните изисквания, като предоставя изчерпателни опции за одит и политики за управление на документи.

Заключение: Бъдещето с SharePoint Server

SharePoint Server остава важен стълб в ИТ инфраструктурата на много организации. С редовните актуализации и голямата общност от разработчици, която постоянно предоставя нови решения и подобрения, SharePoint остава централна точка за организиране на фирменото съдържание и насърчаване на сътрудничеството. Той е мащабируемо и гъвкаво решение, което се разраства и адаптира към променящите се нужди на бизнес средите.

Категории