Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD
Microsoft SQL Server 2016 Standard SQL Server 2016 Standard предоставя на компаниите надеждна, мащабируема, хибридна платформа за бази данни за създаване на интелигентни, критични приложения, тъй като това издание съдържа всички...
636,90 Лв. *
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2016 Standard 2-Core Изданието SQL Server 2016 Standard 2-Core предоставя на предприятията надеждна мащабируема и хибридна платформа за релационни бази данни за изграждане на интелигентни приложения за настолни...
2 993,90 Лв. *

Microsoft SQL Server 2016: Мощна платформа за данни за компаниите

Въведение в SQL Server 2016

С пускането на Microsoft SQL Server 2016 бяха поставени нови стандарти в областта на системите за управление на данни в предприятията. Тази версия съчетава усъвършенстван анализ, стабилна оптимизация на производителността и безпрецедентни функции за сигурност, за да осигури надеждна платформа за данни за критични за бизнеса приложения.

Какво е новото в SQL Server 2016?

SQL Server 2016 въвежда иновативни функции, които ще бъдат от полза за организации от всякакъв мащаб. Те включват усъвършенствани in-memory технологии, подобрени мерки за сигурност, като Always Encrypted, и по-тясна интеграция на усъвършенствани инструменти за анализ.

Основни характеристики на SQL Server 2016

Производителност и наличност

OLTP в паметта

SQL Server 2016 разширява възможностите на in-memory OLTP, които революционизират скоростта на обработка на транзакционните операции в базата данни, като позволяват обработка в основната памет.

Висока наличност AlwaysOn

Подобренията на функцията AlwaysOn осигуряват подобрени решения за висока наличност и възстановяване след бедствие, за да се гарантира, че критичните приложения и данни са винаги налични.

Пробив в областта на сигурността

Винаги криптирани

С Always Encrypted SQL Server 2016 предлага революционна технология за сигурност, която криптира чувствителни данни както в покой, така и при пренос, без да е необходимо да се променят кодовете на приложенията.

Сигурност на ниво ред

Row-Level Security дава възможност за дефиниране на права за достъп до отделни записи на данни, реализирайки фин контрол върху видимостта на данните в базата данни.

Разширени анализи

Интегрирани R услуги

Чрез интегрирането на R - език и среда за статистически изчисления и графики, могат да се извършват обширни анализи директно върху платформата за данни, без да е необходимо да се преместват данни.

PolyBase

PolyBase улеснява управлението и заявяването на релационни и нерелационни данни с T-SQL, което означава опростена обработка на данни в Hadoop или Azure Blob Storage.

Обобщение: Защо да изберете SQL Server 2016?

Microsoft SQL Server 2016 е цялостна платформа за данни, която предлага висока производителност, усъвършенствана сигурност и задълбочени аналитични възможности. С нейна помощ организациите могат да вземат по-бързо решения, основани на данни, като същевременно гарантират сигурността и целостта на информацията си. Като доказано решение, което постоянно се актуализира, SQL Server 2016 остава надежден избор за много организации, дори и след пускането на по-нови версии.

Със своята способност да управлява ефективно големи обеми от данни и да поддържа сложни задачи за анализ на данни, SQL Server 2016 формира гръбнака на много ИТ системи по света. За организациите, които търсят доказано, сигурно и мощно решение за управление на данни, SQL Server 2016 остава надежден избор.

Категории