Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Microsoft Office 2021 Standard - незаменимият бизнес софтуер за фирми и самостоятелно заети лица Най-новата версия на пакета Microsoft Office 2021 Standard Edition предлага на професионалните потребители в компаниите, както и на...
360,90 Лв. *
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2021 Professional Plus - незаменим за бизнес професионалистите Най-новата версия на универсалния офис пакет на Microsoft, който се използва в цял свят, предлага на професионалните потребители в компаниите, както и на...
388,90 Лв. *

Microsoft Office 2021 - най-новият софтуер на Office за професионални и частни потребители

С Office 2021 най-новата версия на доказания софтуерен пакет на Microsoft се предлага в различни издания за професионални и частни потребители. Office 2021 Standard и Office 2021 Professional Plus отново предлагат значително увеличение на функциите, както и отделни програми и разширени функции и по този начин особено широка основа за овладяване на типичните бизнес задачи в съвременните компании: както при създаването и редактирането на текстове и изчисления с цялостно сътрудничество по документи, така и при сигурен обмен на данни чрез цялостни стандарти за сигурност, включително цялостна комуникация със служители и бизнес партньори. Тези пакети Office 2021 също така издигат сътрудничеството в облака - например в домашния офис - на ново ниво, за още по-висок стандарт по отношение на функционалността и ефективността.

Новите версии Office 2021 Standard, както и Office 2021 Professional Plus отново съдържат многобройни оптимизации и допълнения в доказаните програми на Office Word, Excel, PowerPoint и Outlook, както и в допълнителните приложения, налични в зависимост от изданието, особено при съвместното редактиране на документи в реално време, както и при сигурния обмен на данни и информация в екипи, а с функцията за предотвратяване на загубата на данни те разполагат с особено висок стандарт за сигурност за тази цел.

MS Office 2021 се допълва от цифровия бележник OneNote и Microsoft Teams, който замества Skype. Програмите на Office могат да се използват и като Office Web Apps. Особено в изданието Professional Plus потребителите могат да използват и новия MS Access за различни анализи на данни,

Изданията Microsoft Office 2021 Standard и Professional Pro могат да бъдат намерени след официалното им пускане в софтуерния магазин на Wiresoft като употребяван софтуер - ще се възползвате от по-ниската цена в сравнение със съответния нов продукт - просто се свържете с нашия екип и разберете кога тези издания на Office ще бъдат достъпни за вас.

Следващият преглед представя вече известните функционалности на Office 2021 Standard и Professional Plus, както и допълнителни нововъведения на тази версия, от които можете да се възползвате.

Класически приложения на Office - още по-мощни във версия 2021 на MS Office

Както в стандартното, така и в професионалното издание Plus класическите индивидуални приложения Word, Excel, PowerPoint и Outlook отново са гръбнакът на новия MS Office 2021: те са допълнени от цифровия бележник OneNote, MS Publisher и инструмента за комуникация Microsoft Teams. MS Access 2021 също е включен изключително в изданието Professional Plus.

Следващият преглед представя накратко тези програми на Office, включително техните специални функции. За най-новите подробности относно допълнителните функции, налични в изданията MS Office 2021 Standard и Professional Plus, моля, свържете се с член на екипа на Wiresoft.

 • Microsoft Word 2021 е една от най-важните програми във всички издания на Office за създаване на разнообразни текстови документи за професионални и лични цели. В настоящата версия програмата за създаване на текстове подпомага кореспонденцията още по-пълноценно - не само с многобройните си възможности за форматиране и интегриране на елементи на изображения и изчисления, но и чрез различни оптимизирани функции, които правят тези задачи все по-лесни. Те включват интегрирания в Word инструмент за превод, функция за диктовка, както и корекция на правописа, включително граматика. Освен това потребителите могат да четат текстове на глас, докато пишат, а функцията за въвеждане на реч също е допълнително подобрена. С редактора на думи предложенията за думи и правопис могат да се приемат директно с едно кликване. Подобреното разпознаване на символи в текст, написан с цифрова писалка, също ускорява въвеждането на текст. Има и подобрения в интегрирането на изображения и графики, като например интегриране на формата за изображения Apple HEIC без предварително конвертиране, по-сложни SVG графики могат да бъдат интегрирани в документ на Word, както и да бъдат мащабирани и редактирани, без да изискват повече памет.
 • Microsoft Excel 2021 отново предлага множество мощни функции и филтри в новата версия на Office - те включват динамични масиви, както и оптимизираната функция XVERWEIS, с която данните могат да бъдат цялостно анализирани и допълнително обработени. Например могат да се използват филтри по времеви оси, а различни функции са оптимизирани специално за финансови изчисления; освен това Excel отново предлага широка съвместимост с файловия формат за стойности, разделени със запетая (CSV).
 • Както и в предишната версия,Microsoft PowerPoint 2021 отново съдържа широк набор от възможности за дизайн на информативни презентации и изчерпателни доклади. В допълнение към невероятните ефекти, като например морфинг на графики и изображения за динамични преходи, те могат също така да се мащабират свободно в PowerPoint 2021 или да се анимират с функцията за мащабиране. Всички анимации могат да се изпълняват и с цифрова писалка. Освен това в опциите за споделяне приложението Office предлага изглед на документи на PowerPoint за оратори, а с помощта на инструмента за комуникация Microsoft Forms ораторите могат да започнат проучване сред участниците в презентацията.
 • Microsoft Outlook 2021 предлага всеобхватни инструменти за комуникация не само със служители и бизнес партньори, намиращи се в локален обхват, но и за глобален обмен на съобщения и данни. Наред с други неща, автоматичното отчитане на различните часови зони или часовата разлика улеснява планирането на съвместни срещи. Outlook 2021 също така поддържа произволен брой акаунти за електронна поща за всеки потребител, което улеснява администрирането при използване на множество акаунти. Освен това в Outlook 2021 е налична нова лента с инструменти за диктовка  , която включва разширени гласови команди и автоматична пунктуация при съставяне на имейли.

В допълнение към тези доказани приложения на Office потребителите на Office 2021 Standard или Professional Plus Edition могат да използват и следните програми:

 • Publisher 2021 е универсален инструмент за проектиране на презентации и публикации от всякакъв вид, които могат да се отпечатват; настоящата версия предлага и подобрено разпознаване на перо и функции за професионално редактиране на графики.
 • OneNote 2021 е практичният цифров бележник за спонтанно записване на идеи и скици. Той може да се свързва с други програми на Office, за да ги прилага незабавно.
 • Microsoft Teams замества Skype. С него например съобщенията в Outlook могат да се споделят директно с други колеги и партньори.

Ексклузивно в изданието Professional Plus на MS Office 2021 потребителите разполагат и с Access 2021:

 • Access 2021 предлага, наред с други неща, оптимизирано предоставяне на различни приложения за бази данни: те могат да се стартират директно в браузъра, което спестява място за съхранение и по този начин увеличава ефективността. Данните, съхранявани в Access 2021, могат например да бъдат предоставени и в защитена база данни Microsoft SQL.

Изчерпателни функции за сигурност в Office 2021 Standard & Professional Plus buy

Сигурността на документите и данните отново е централен въпрос във версията на MS Office 2021, още повече че сътрудничеството на много служители по проекти в облака поставя нови предизвикателства пред защитата срещу загуба и разкриване на информация.

За тази цел функцията Group Policy Object (GPO) вероятно ще бъде отново налична в Office 2021 за администриране на групови политики, които са защитени с ADMX файлове (така наречените ADMinistrative XML Template Files). Това може да се използва и за контрол на настройките за сигурност на макроси във външни документи. Office 2021 Standard & Professional Plus вероятно може да се използва и на терминал или сървър за отдалечен работен плот; за повече информация се свържете с представител на Wiresoft.

Една от изключителните функции за сигурност на MS Office версия 2021 е доказаната функция за предотвратяване на загубата на данни (DLP) - за цялостна защита на поверителна информация или данни от целенасочено или непреднамерено разкриване от служител. Това е особено полезно за защита на чувствителни данни, като например лична информация в организации или компании. По този начин DLP отговаря и на изискванията на DSVGO. Всички движения на данни се наблюдават с помощта на динамичния контрол, базиран на съдържанието, и прехвърлянето им чрез електронна поща или други интернет базирани приложения се блокира, ако съществува риск от загуба на данни.

С помощта на предотвратяването на загуба на данни администраторите могат да създават диференцирани насоки за достъп до данни, определени като чувствителни, с които той може да бъде частично или напълно ограничен, както и да информират потребителите за потенциалните рискове от загуба на данни.

В MS Office 2021 Standard и Professional Plus тези правила могат да се определят и за отделните програми: Каква информация може да бъде включена или споделена в даден документ и т.н.

При използване на облачни услуги, като например Microsoft OneDrive, данните не се губят дори в случай на повреда на сървъра или дефектни функции на крайното устройство; потребителите могат да имат достъп до тях и да ги редактират самостоятелно на място.

Много общи предимства на Microsoft Office 2021

Освен с тези специални функции в отделните приложения на Office, MS Office 2021 Buy в изданията Standard и Professional Plus убеждава и с много практични функционалности от общ характер, които например подпомагат мобилната работа и интуитивната работа в екип - за повишаване на ефективността при създаването на документи, електронни таблици или презентации, както и за улесняване на комуникацията между служителите.

Например потребителите могат да имат достъп до много функции на Office и в движение със смартфон или таблет с Windows - тук уеб приложенията, налични в Office 2021, улесняват достъпа до тях; ясната подредба на отделните функции и елементи улеснява редактирането на документи в движение; с тях могат да се отварят и споделят файлове в облака.

Новият десктоп интерфейс на MS Office 2021 впечатлява с още по-ясно представяне и подреждане на всички елементи; много приложения могат да се стартират и в тъмен режим, което особено подпомага работата с очите. Преработеното падащо меню улеснява търсенето на имейли и документи - за тази цел е възможно да се превключва между пощенска кутия и отворена папка с едно щракване. Менюто "История" в десктоп клиента също предлага възможност за връщане към последно посетените места. Телефонните номера също могат да бъдат маскирани, за да се осигури по-голяма поверителност или анонимност.

Освен това всички програми в MS Office 2021 buy подпомагат още повече достъпността, например чрез прилагане на международни стандарти и практически предложения за улесняване на разбирането на документите, което включва и аудио бележки. Голям избор от звуци също така акустично подпомага работата с MS Office 2021.

Купете Microsoft Office 2021 Standard и Professional Plus в Wiresoft като магазин за използван софтуер

Двете нови издания на Microsoft Office 2021 - Standard и Professional Plus - скоро ще се предлагат от Wiresoft като използван софтуер след официалното им пускане.

Ще се възползвате от тези предимства

 • Оригинален софтуер на Microsoft с валиден лицензионен ключ - вместо пробни версии с ограничена употреба или с ограничен срок.
 • Етикетирането като "използван софтуер" не означава никакви ограничения във функционалността на софтуера.
 • Използваният софтуер е тестван от Wiresoft за пълна използваемост преди препродажба.
 • Търговията и използването на използвания софтуер на Microsoft са законни, защото са разрешени от закона.
 • Когато купувате използван лиценз от Wiresoft, винаги придобивате легален и оригинален продукт на Microsoft.

Ако имате въпроси за Microsoft Office 2021 Edition Standard или Professional Plus, просто се свържете с нас чрез чат, по телефона или по имейл.