Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Microsoft Office 2021 Standard - незаменимият бизнес софтуер за фирми и самостоятелно заети лица Най-новата версия на пакета Microsoft Office 2021 Standard Edition предлага на професионалните потребители в компаниите, както и на...
325,90 Лв. *
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2021 Professional Plus - незаменим за бизнес професионалистите Най-новата версия на универсалния офис пакет на Microsoft, който се използва в цял свят, предлага на професионалните потребители в компаниите, както и на...
350,90 Лв. *

Microsoft Office 2021 - най-новият софтуер на Office за професионални и частни потребители

С Office 2021 най-новата версия на изпитания софтуерен пакет на Microsoft се предлага в различни издания за професионални и частни потребители. Особено Office 2021 Standard и Office 2021 Professional Plus отново предлагат значително увеличение на функциите, както и отделни програми и разширени функции и по този начин особено широка основа за справяне с типичните бизнес задачи в съвременните компании: както при създаването и редактирането на текстове и изчисления с цялостно сътрудничество по документи, така и при сигурния обмен на данни чрез всеобхватни стандарти за сигурност, включително цялостна комуникация със служителите, както и с бизнес партньорите. Тези Office 2021 пакети също така издигат сътрудничеството в облака - например и в домашния офис - на ново ниво, за още по-висока Standard по отношение на функционалност и ефективност.

Новите версии на Office 2021 Standard, както и Office 2021 Professional Plus отново съдържат многобройни оптимизации и допълнения към доказалите се Office програми Word, Excel, PowerPoint и Outlook, както и към допълнителните приложения, налични в зависимост от изданието, особено при съвместното редактиране на документи в реално време, както и при сигурния обмен на данни и информация в екипите, а с функцията Data Loss Prevention за тази цел е наличен особено висок стандарт на сигурност.

MS Office 2021 се допълва от цифровия бележник OneNote и Microsoft Teams, който замества Skype. Програмите на Office могат да се използват и като Office Web Apps. Особено в изданието Professional Plus потребителите могат да използват и новия MS Access за различни анализи на данни,

Изданията на Microsoft Office 2021 Standard и Professional Pro могат да бъдат намерени след официалното им пускане в софтуерния магазин на Wiresoft като употребяван софтуер - ще се възползвате от по-ниската цена в сравнение със съответния нов продукт - просто се свържете с нашия екип и разберете кога тези издания на Office ще бъдат достъпни за вас.

Следващият преглед представя функционалностите на Office 2021 Standard и Professional Plus, които вече са известни, както и допълнителни нововъведения на тази версия, от които можете да се възползвате.

Office 2021 - Класически приложения на Office - още по-мощни във версията на MS Office 2021

Както в изданията Standard, така и в Professional Plus класическите индивидуални приложения Word, Excel, PowerPoint и Outlook отново съставляват гръбнака на новия MS Office 2021: те са допълнени от дигиталния бележник OneNote, MS Publisher и инструмента за комуникация Microsoft Teams. MS Access 2021 също е включен изключително в изданието Professional Plus.

Следващият преглед представя накратко тези програми на Office, включително техните специални функции. За последни подробности относно допълнителните функции, налични в MS Office 2021 Standard и Professional Plus Edition, моля, свържете се с член на екипа на Wiresoft.

 • Microsoft Word 2021 е една от най-важните програми във всички издания на Office за създаване на различни текстови документи за професионални и лични цели. В настоящата версия програмата за създаване на текстове подпомага кореспонденцията още по-всеобхватно - не само с многобройните си възможности за форматиране и интегриране на елементи на изображения и изчисления, но и чрез различни оптимизирани функции, които все повече улесняват тези задачи. Сред тях са интегрираният в Word инструмент за превод, функцията за диктовка, както и корекция на правописа, включително граматическа корекция. Освен това, докато пишат, потребителите могат да им се четат текстове на глас, а функцията за въвеждане на реч също е допълнително подобрена. С редактора на Word могат да се приемат предложения за думи и правопис директно с едно щракване. Подобреното разпознаване на символи в текст, написан с цифрова писалка, също ускорява въвеждането на текст. Има подобрения и в интегрирането на изображения и графики, като например интегрирането на формата за изображения Apple HEIC без предварително конвертиране, по-сложни SVG графики могат да бъдат интегрирани в документ на Word, а също така да бъдат мащабирани и редактирани, без да изискват повече памет.
 • Microsoft Excel 2021 отново предоставя множество мощни функции и филтри в новата версия на Office - те включват динамични масиви, както и оптимизираната функция XVERWEIS, с която данните могат да бъдат цялостно анализирани и допълнително обработени. Например, могат да се използват и филтри по времеви оси, а различни функции са оптимизирани специално за финансови изчисления. Освен това Excel отново предлага широка съвместимост с файловия формат Comma Separated Values (CSV).
 • Microsoft PowerPoint 2021 съдържа, както и в предишната версия, множество възможности за дизайн на информативни презентации и изчерпателни отчети. В допълнение към невероятните ефекти, като например морфинг на графики и изображения за динамични преходи, в PowerPoint 2021 те могат да се мащабират свободно или да се анимират с функцията за мащабиране. Всички анимации могат да се извършват и с цифрова писалка. Освен това приложението Office предлага в опциите за споделяне изглед на документите на PowerPoint за оратори, а с инструмента за комуникация Microsoft Forms ораторите могат да започнат анкета сред участниците в презентацията.
 • Microsoft Outlook 2021 предлага цялостни инструменти за комуникация не само със служители и бизнес партньори, намиращи се локално в обсега на действие, но и за глобален обмен на съобщения и данни. Наред с други неща, автоматичното отчитане на различните часови зони или часовата разлика улеснява планирането на съвместни срещи за срещи. Outlook 2021 поддържа и произволен брой акаунти за електронна поща на потребител, което улеснява администрирането при използване на множество акаунти. Освен това в Outlook 2021 е налична нова лента с инструменти за диктовка  , включително разширени гласови команди и автоматична пунктуация при съставяне на имейли.

В допълнение към тези доказани приложения на Office, потребителите на Office 2021 Standard или Professional Plus Edition могат да използват и следните програми:

 • Office 2021 - Publisher 2021 е универсален инструмент за проектиране на презентации и публикации от всякакъв вид, които могат и да се отпечатват; настоящата версия предлага и подобрено разпознаване на перо и функции за професионално редактиране на графики.
 • Office 2021 - OneNote 2021 е практичният цифров бележник за спонтанно записване на идеи и скици. Той може да се свързва с други програми от пакета Office, за да ги приложите незабавно.
 • Office 2021 - Microsoft Teams замества Skype. Това позволява например съобщенията в Outlook да се споделят директно с други колеги и партньори.

Ексклузивно в изданието Professional Plus на MS Office 2021 потребителите разполагат и с Access 2021:

 • Access 2021 предлага, наред с други неща, оптимизирано предоставяне на различни приложения за бази данни: те могат да се стартират директно в браузъра, което спестява място за съхранение и по този начин увеличава ефективността. Данните, съхранявани в Access 2021, могат например да бъдат предоставени и в защитена форма в база данни Microsoft SQL.

Office 2021 - Купете цялостни функции за сигурност в Office 2021 Standard & Professional Plus

Сигурността на документите и данните отново е централна тема във версията на MS Office 2021, още повече че сътрудничеството на много служители по проекти в облака поставя нови предизвикателства пред защитата от загуба и разкриване на информация.

За тази цел функцията Group Policy Object (GPO) вероятно отново ще бъде на разположение в Office 2021 за администриране на групови политики, които са защитени с ADMX файлове (т.нар. ADMinistrative XML Template Files). Това може да се използва и за контрол на настройките за сигурност на макроси във външни документи. Office 2021 Standard & Professional Plus вероятно може да се използва и на терминал или сървър за отдалечен работен плот; за повече подробности се свържете с представител на Wiresoft.

Една от изключителните функции за сигурност на MS Office версия 2021 е доказаната функция за предотвратяване на загубата на данни (DLP) - за цялостна защита на поверителна информация или данни от целенасочено или непреднамерено разкриване от служител. Това е особено полезно за защита на чувствителни данни, като например лична информация в организации или компании. По този начин DLP отговаря и на изискванията на DSVGO. Всички движения на данни се наблюдават с помощта на динамичния контрол, базиран на съдържанието, и прехвърлянето им чрез електронна поща или други интернет базирани приложения се блокира, ако съществува риск от загуба на данни.

С помощта на превенцията на загубата на данни администраторите могат да създават диференцирани указания за достъп до данни, определени като чувствителни, с които той може да бъде частично или напълно ограничен, както и да информират потребителите за потенциални рискове от загуба на данни.

В MS Office 2021 Standard иProfessional Plus тези правила могат да се определят и за отделните програми: Каква информация може да се включва или споделя в даден документ и т.н.

При използване на облачни услуги, като например Microsoft OneDrive, по този начин данните не се губят дори в случай на повреда на сървъра или дефектни функции на крайното устройство; потребителите могат да имат достъп до тях и да ги редактират самостоятелно на местно ниво.

Office 2021 - Много общи предимства на Microsoft Office 2021

В допълнение към тези специални функции в отделните приложения на Office, MS Office 2021 buy в изданията Standard и Professional Plus убеждава и с много практични функционалности от общ характер, които например подпомагат мобилната работа и интуитивното екипно сътрудничество - за повишаване на ефективността при създаването на документи, електронни таблици или презентации, а също и за улесняване на комуникацията между служителите.

Например потребителите могат да получат достъп до много функции на Office и в движение със смартфон или таблет с Windows - тук достъпът до тях се улеснява от наличните в Office 2021 уеб приложения; ясното разположение на отделните функции и елементи улеснява редактирането на документи в движение; с тях могат да се отварят и споделят файлове в облака.

Новият десктоп интерфейс на MS Office 2021 впечатлява с още по-ясно представяне и подреждане на всички елементи; много приложения могат да се изпълняват и в тъмен режим, което особено подпомага работата с очите. Преработеното падащо меню улеснява търсенето на имейли и документи - за тази цел е възможно да се превключва между пощенска кутия и отворена папка с едно щракване. Менюто за история в десктоп клиента предлага и възможност за връщане към последно посетените места. Телефонните номера също могат да бъдат маскирани, за да се създаде по-голяма поверителност и анонимност.

Също така всички програми в MS Office 2021 buy подпомагат още повече достъпността, например чрез прилагане на международни стандарти и чрез практически предложения за улесняване на разбирането на документите, което включва и аудио бележки. Големият избор от звуци също така акустично подпомага работата с MS Office 2021.

Купете Microsoft Office 2021 Standard и Professional Plus в Wiresoft като магазин за употребяван софтуер

Двете нови издания на Microsoft Office 2021 Standard и Professional Plus скоро ще бъдат налични - след официалното пускане на пазара - от Wiresoft като употребяван софтуер.

Ще се възползвате от тези предимства

 • Оригинален софтуер на Майкрософт с валиден лицензионен ключ - вместо пробни версии за ограничено ползване или с ограничен срок.
 • Етикетирането като "използван софтуер" не означава никакви ограничения във функционалността на софтуера.
 • Употребяваният софтуер е тестван от Wiresoft за пълна използваемост преди препродажба.
 • Търговията и употребата на използвания софтуер на Microsoft е законна, тъй като е разрешена от закона.
 • Когато купувате употребяван лиценз от Wiresoft, винаги придобивате законен и оригинален продукт на Microsoft.

Ако имате някакви въпроси относно Microsoft Office 2021 Edition Standard или Professional Plus, просто се свържете с нас чрез чат, телефон или електронна поща.