Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Microsoft Sharepoint Server 2019 - нови функции Това ръководство се фокусира върху възможностите на Teams, SharePoint и OneDrive, включително съхранението на документи, сътрудничеството, споделянето и разговорите. Не е необходимо да...
8 257,90 Лв. *

Microsoft SharePoint Server 2019: Платформа за съвременна работа в екип

Преглед на SharePoint Server 2019

Microsoft SharePoint Server 2019 е усъвършенствано решение за организации, които търсят надеждна и интегрирана платформа за сътрудничество и управление на информацията. Като наследник на предишните версии, SharePoint Server 2019 се основава на солидна основа и предлага нови функции, които поддържат съвременните начини на работа и подобряват потребителското изживяване.

Иновации в SharePoint Server 2019

SharePoint Server 2019 внасят подобрения в потребителското изживяване, особено в интеграцията със съвременни услуги като Office 365 и версията SharePoint Online. Тя предлага по-модерен и интуитивен интерфейс и подобрено мобилно изживяване, което позволява на потребителите да имат достъп до съдържание и да си сътрудничат отвсякъде.

Основни характеристики на SharePoint Server 2019

Подобрена работа в екип

С акцент върху работата в екип, SharePoint Server 2019 улеснява споделянето на документи и информация в рамките на екипите. Той поддържа сътрудничество в реално време и прави координирането на проекти и задачи по-лесно и по-ефективно.

Мобилно изживяване и потребителски интерфейс

Мобилното изживяване е значително подобрено, с по-добра поддръжка на мобилни устройства и подход за адаптивен дизайн. Потребителите вече могат да получават достъп до документи и да общуват в движение, което повишава гъвкавостта и оперативността на екипите.

Персонализиране и управление

Разширени възможности за персонализиране

SharePoint Server 2019 позволява на администраторите да конфигурират и персонализират платформата в дълбочина, за да отговори на специфичните нужди на тяхната организация. Разработчиците могат да създават мощни решения на базата на платформата.

Опростено администриране

Администрирането на платформата е опростено, което помага на ИТ екипите да работят по-ефективно и да пестят време. Подобренията в центъра за администриране и инструментите за управление дават по-голям контрол и улесняват управлението на потребителските права и настройките за сигурност.

Сигурност и съответствие

Подобрени функции за сигурност

SharePoint Server 2019 засилва мерките за сигурност с подобрени методи за удостоверяване, по-силно криптиране и по-добри начини за наблюдение и осигуряване на съответствие.

Поддръжка на стандарти за съответствие

Организациите могат да бъдат сигурни, че спазват регулаторните стандарти с SharePoint Server 2019 благодарение на подобрените възможности за одит и инструментите за съответствие.

Обобщение: Добавената стойност на SharePoint Server 2019

SharePoint Server 2019 предлага редица подобрения, които я правят привлекателен избор за организациите, търсещи модерна и мощна платформа за сътрудничество и управление на информацията. С подобреното си потребителско изживяване, мобилна достъпност и силни функции за сигурност SharePoint Server 2019 е важен градивен елемент за цифровата трансформация на организациите.

Категории