Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Microsoft Sharepoint Server 2019 - нови функции Това ръководство се фокусира върху възможностите на Teams, SharePoint и OneDrive, включително съхранението на документи, сътрудничеството, споделянето и разговорите. Не е необходимо да...
8 257,90 Лв. *

SharePoint Server 2019: Платформата за модерно сътрудничество и комуникация

SharePoint Server 2019 - Нов хоризонт за бизнеса

С въвеждането на SharePoint Server 2019 Microsoft направи решителна крачка към бъдеща, ефективна и лесна за използване платформа за компании от всякакъв мащаб. В тази статия са изтъкнати основните функции, предимствата и добавената стойност, които SharePoint Server 2019 предлага на цифровото работно място.

Модерен потребителски интерфейс - интуитивен и ефективен

Една от най-отличителните характеристики на SharePoint Server 2019 е неговият модерен потребителски интерфейс. Навигацията е интуитивно проектирана, а взаимодействието с документи, списъци и друго съдържание е по-плавно от всякога.

Мобилно изживяване

С SharePoint Server 2019 потребителите имат пълен достъп до своите документи в движение. Мобилният изглед е оптимизиран за таблети и смартфони, което позволява безпроблемна продуктивност.

Комуникационни страници

Комуникационните страници позволяват на организациите да представят новини, доклади и друго съдържание във визуално привлекателен формат. Това не само подобрява потребителското изживяване, но и улеснява комуникацията в организацията.

Сигурност и съответствие на най-високо ниво

В днешния цифров свят сигурността и защитата на данните са от първостепенно значение. SharePoint Server 2019 поставя това на преден план с помощта на различни инструменти и функции.

Управление на правата върху информацията (IRM)

IRM позволява на организациите да ограничават достъпа и използването на документи, електронни таблици и презентации. Това осигурява допълнителна защита на поверителната информация.

Усъвършенствано предотвратяване на загубата на данни (DLP)

DLP в SharePoint Server 2019 позволява на организациите да идентифицират, наблюдават и автоматично да защитават критична информация. Това гарантира пълно съответствие и намалява риска от загуба на данни.

Платформа за работа в екип и иновации

SharePoint Server 2019 излиза извън рамките на управлението на документи, за да осигури цялостни инструменти за сътрудничество.

Модерни страници за работа в екип

Тези страници осигуряват централно място за екипното съдържание, информация и дейности. Те насърчават комуникацията и правят сътрудничеството по-ефективно.

Интегрирани групи в Office 365

Чрез интегрирането на групите на Office 365 в SharePoint Server 2019 екипите могат по-лесно да получат достъп до споделени ресурси като Outlook, OneNote и Planner.

Хибридното решение - най-доброто от двата свята

Ключово предимство на SharePoint Server 2019 е способността му да действа като хибридно решение.

Унифицирано търсене

Хибридното търсене позволява на потребителите да търсят едновременно локално и онлайн съдържание, което значително повишава ефективността.

Гъвкавост на данните

Организациите могат да избират къде да съхраняват данните си - локално, в облака или комбинация от двете.

Заключение

SharePoint Server 2019 е нещо повече от просто еволюция на своите предшественици. То е мощен инструмент, който подкрепя съвременните предприятия в тяхната цифрова трансформация. Със своя подобрен потребителски интерфейс, усъвършенствани функции за сигурност и инструменти за сътрудничество и комуникация SharePoint Server 2019 поставя нови стандарти в категорията на корпоративния софтуер. Той не е просто платформа за съхранение на документи, а централен център за иновации, работа в екип и растеж.