Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
Купете SharePoint Server 2016 евтино Постоянната нужда от нови технологични постижения и икономическият растеж означават, че фирмите всеки ден търсят нови софтуерни решения. Това гарантира, че те са в крак с конкуренцията и премахват...
7 132,90 Лв. *

Microsoft SharePoint Server 2016: Платформа за сътрудничество и продуктивност

Въведение в SharePoint Server 2016

Microsoft SharePoint Server 2016 е мощна платформа, специално разработена да посрещне нуждите на организациите от сътрудничество, управление на файлове и споделяне на информация. С SharePoint Server 2016 организациите могат да повишат производителността си, като предоставят на служителите си инструменти за ефективно сътрудничество и лесен достъп до необходимата им информация.

Какво е новото в SharePoint Server 2016?

С SharePoint Server 2016 Microsoft въведе подобрения, за да осигури на потребителите по-безпроблемно и интегрирано изживяване. Това включва подобрени хибридни функции, които преодоляват разликата между локалните сървъри и облака на Microsoft Office 365.

Основни характеристики на SharePoint Server 2016

Усъвършенствано сътрудничество

SharePoint Server 2016 г. насърчава съвместната работа в екип с помощта на споделени работни пространства, където потребителите могат да работят по документи едновременно и да споделят информация в реално време.

Опции за хибридна конфигурация

Една от най-важните нови функции в SharePoint 2016 е възможността за свързване на локални инсталации с онлайн услуги, което позволява на потребителите да се възползват от предимствата и на двата свята.

Потребителски опит и администриране

Нов потребителски интерфейс

Потребителският интерфейс е опростен и хармонизиран с онлайн версиите на Office 365, което позволява последователно потребителско изживяване на различните платформи.

Подобрени функции за търсене

Търсенето е по-интелигентно и предоставя по-релевантни резултати, което улеснява потребителите в намирането на информацията, от която се нуждаят, за да свършат работата си ефективно.

Сигурност и надеждност

Надеждна сигурност

SharePoint Server 2016 г. поставя нови стандарти по отношение на сигурността с функции като архитектурата MinRole, която позволява задаване на специфични роли на сървъра, и Zero Downtime Patching, която увеличава наличността на услугите.

Инструменти за съответствие

За организациите, които разчитат на съответствието и сигурността на данните, SharePoint 2016 предлага подобрени възможности за наблюдение и отчитане.

Заключение: Защо да изберете SharePoint Server 2016?

Организациите, които търсят стабилно и сигурно локално решение за съвместна работа, ще намерят в Microsoft SharePoint Server 2016 платформа, която поддържа съвременните начини на работа и може да бъде безпроблемно интегрирана в съществуващите ИТ инфраструктури. Със своята подобрена използваемост, хибридни възможности и всеобхватни функции за сигурност SharePoint 2016 помага на организациите да работят по-ефективно и съвместно.

Категории