Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core SQL Server 2017 Enterprise Edition предоставя на по-големите организации мощна по-нова версия на доказаната релационна платформа за данни на Microsoft, която съчетава всички важни възможности...
13 153,90 Лв. *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Enterprise SQL Server 2022 Enterprise е най-всеобхватната нова версия на надеждната релационна платформа за данни от Microsoft, която предоставя на фирмите и организациите всички функции за база данни и за...
18 589,90 Лв. *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core SQL Server 2022 Standard от Microsoft е най-новата версия на тази надеждна платформа за релационни данни, която предоставя на потребителите всички необходими функции за бази данни и за анализ и...
4 852,90 Лв. *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Microsoft SQL Server 2022 Standard SQL Server 2022 Standard от Microsoft е най-новата версия на тази надеждна платформа за релационни данни, която предоставя на потребителите всички необходими функции за бази данни и за анализ и...
1 216,90 Лв. *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Microsoft SQL Server 2019 Standard SQL Server 2019 Standard Edition е част от най-новата версия на релационната система за управление на данни на Microsoft; тя съчетава всички важни функции за бази данни, отчети и анализ, необходими за...
863,90 Лв. *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core Изданието SQL Server 2019 Standard 2-Core в момента е най-актуалната версия на надеждната релационна платформа за данни на Microsoft, използвана в цял свят, тъй като предоставя всички важни в...
3 609,90 Лв. *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core Изданието SQL Server 2019 Enterprise 2-Core в момента е най-пълната и актуална версия на доказаната релационна платформа за данни на Microsoft; тя предоставя всички най-нови функции за бази...
14 347,90 Лв. *
2 от 2

Microsoft SQL Server: Централният стълб на съвременното управление на данни

Преглед на Microsoft SQL Server

Microsoft SQL Server е цялостна, интегрирана система за управление на данни, която позволява на организациите да съхраняват, извличат и анализират ефективно данни. Като система за управление на релационни бази данни (RDBMS) тя осигурява платформа за управление на приложения за бази данни на различни нива на размера на организацията.

Значението на SQL Server

SQL Server е известен със своята производителност, мащабируемост и функции за сигурност. Той поддържа транзакционна обработка, приложения за бизнес разузнаване (BI) и анализи в облачни и локални среди.

Основни характеристики на Microsoft SQL Server

Производителност и мащабируемост

SQL Server е известен с високата си производителност и поддържа от малки до големи корпоративни системи. Той предлага усъвършенствани функции, като например технология в паметта и индекси за съхранение на колони, които позволяват обработката на големи количества данни и бързи отговори на заявки.

Усъвършенствана обработка на заявките

Благодарение на функцията Advanced Query Processing (Разширена обработка на заявките) SQL Server може да изпълнява сложни операции с данни с оптимизации за най-добро изпълнение.

Сигурност и съответствие

Microsoft поставя голям акцент върху сигурността и SQL Server отразява това с различни функции за сигурност, като криптиране, сигурност на ниво ред и надеждни опции за удостоверяване.

Функции за защита на данните

С функциите Transparent Data Encryption (прозрачно криптиране на данни) и Always Encrypted (винаги криптирано) SQL Server осигурява механизми за сигурност, които защитават чувствителните данни както в състояние на покой, така и при пренос.

Интеграция на бизнес разузнаването

SQL Server осигурява задълбочена интеграция на BI, която позволява вземането на решения, основани на данни, в рамките на една и съща среда за управление.

SQL Server Reporting Services (SSRS)

SSRS е неразделна част от SQL Server, която поддържа изготвянето на отчети и анализи, за да помогне на организациите да получат представа за своите данни.

Използване на SQL Server

Гъвкавост чрез различни издания

SQL Server се предлага в различни издания - от Express за леки приложения до Enterprise за обширни, стратегически корпоративни приложения.

Интеграция в облака

С възможността за използване на SQL Server в облака с Azure SQL, Microsoft предлага безпроблемна интеграция, която позволява гъвкавост и мащабируемост за организации от всякакъв мащаб.

Microsoft SQL Server остава крайъгълен камък в света на управлението на данни и анализите, като постоянно стимулира иновациите, поддържайки позната и надеждна среда. Този текст от категорията има за цел да ви помогне да развиете по-добро разбиране за значението на SQL Server и как той може да помогне на вашата организация да управлява своите данни.

Категории