Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT PUBLISHER 2010 MICROSOFT PUBLISHER 2010
Microsoft Publisher 2010 Изтегляне Microsoft Publisher 2010 (DTP/програма за оформление) Publisher 2010 улеснява предаването на посланията ви с голямо разнообразие от типове публикации, като ви спестява време и пари. Няма значение дали...
32,90 Лв. *
MICROSOFT PUBLISHER 2021 MICROSOFT PUBLISHER 2021
Microsoft Publisher 2021 - самостоятелната програма във версията за закупуване Publisher 2021 е универсалната и мощна програма на Microsoft за професионално настолно публикуване. Не само компаниите, но и частни потребители, като ученици...
166,90 Лв. *
MICROSOFT PUBLISHER 2013 MICROSOFT PUBLISHER 2013
Publisher 2013 - самостоятелната програма за DTP на Microsoft като закупена версия Publisher 2013 е по-стара версия на универсалната DTP програма на Microsoft за професионално проектиране на интересни публикации за всякакви цели: За тази...
39,90 Лв. *
MICROSOFT PUBLISHER 2016 MICROSOFT PUBLISHER 2016
Publisher 2016 for DTP - самостоятелната програма на Microsoft като версия за закупуване Publisher 2016 е популярна версия на универсалната DTP програма на Microsoft за дизайн на публикации за всяка област: Тя предлага всички функции,...
80,90 Лв. *
MICROSOFT PUBLISHER 2019 MICROSOFT PUBLISHER 2019
Microsoft Publisher 2019 - единствената програма във версията за закупуване Publisher 2019 е универсалната и мощна програма на Microsoft за професионално настолно публикуване. Не само компаниите, но и частни потребители, като ученици и...
98,90 Лв. *

Microsoft Publisher: Лесен творчески дизайн

Открийте как Microsoft Publisher може да ви помогне да създавате интересни печатни материали и цифрови публикации. Тази статия предоставя преглед на най-новите функции и възможности на Microsoft Publisher, за да ви помогне да реализирате ефективно творческите си проекти.

Потребителски интерфейс и възможности за дизайн

Потребителският интерфейс на Microsoft Publisher е интуитивно проектиран, за да ви осигури безпроблемна среда за проектиране. Открийте богатство от възможности за проектиране, за да персонализирате брошури, листовки, бюлетини и др. Използвайте лентите с инструменти и менютата за лесна навигация.

Шаблони и оформления

Ускорете процеса на проектиране с широката гама от шаблони и оформления на Microsoft Publisher. Изберете от широка гама дизайни, за да създадете професионални и привлекателни публикации. Персонализирайте шаблоните според нуждите си и придайте на проектите си индивидуален характер.

Графики и изображения

Добавете визуална изтънченост към публикациите си, като лесно интегрирате графики и изображения. Microsoft Publisher улеснява вмъкването на изображения, форми и диаграми. Използвайте функциите за редактиране на изображения, за да персонализирате графиките си директно в приложението.

Дизайн на текста и типография

Оформете текста си така, че да впечатлява, с помощта на опциите за оформяне на текст на Microsoft Publisher. Експериментирайте с различни шрифтове, размери и цветове, за да намерите идеалната типография за вашите проекти. Разположението и подравняването на текста могат лесно да се персонализират.

Подготовка за печат и експортиране

Microsoft Publisher улеснява подготовката на проектите ви за печат. Проверявайте настройките за печат директно в приложението и експортирайте файловете си в различни формати. Функциите за предварителен преглед на печата ви помагат да се уверите, че публикациите ви са отпечатани по най-добрия възможен начин.

Цифрови публикации и онлайн публикуване

Открийте възможностите на цифровото публикуване с Microsoft Publisher. Създавайте интерактивни PDF файлове или публикувайте проектите си директно онлайн. Функциите за онлайн споделяне ви позволяват да споделяте творенията си с по-широка аудитория.

Сътрудничество и интеграция в облака

Оптимизирайте съвместната работа по проекти с безпроблемната интеграция на Microsoft Publisher с Microsoft 365 Cloud. Споделяйте проектите си в реално време и дайте възможност за съвместни редакции. Синхронизацията в облака гарантира, че винаги работите с най-новите версии на публикациите си.

Актуализации и поддръжка

Поддържайте Microsoft Publisher в актуално състояние, като редовно проверявате за актуализации. Непрекъснатите подобрения носят не само нови функции, но и актуализации на сигурността. Ако имате някакви въпроси или проблеми, бюрото за помощ на Microsoft е на разположение, за да ви осигури експертна поддръжка.

Като цяло Microsoft Publisher предлага цялостно решение за творчески дизайн на печатни материали и цифрови публикации. С удобен интерфейс, многобройни възможности за проектиране и безпроблемна интеграция, той е идеалното приложение за творчески проекти.

Категории