Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Microsoft SQL Server 2019 Standard SQL Server 2019 Standard Edition е част от най-новата версия на релационната система за управление на данни на Microsoft; тя съчетава всички важни функции за бази данни, отчети и анализ, необходими за...
863,90 Лв. *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core Изданието SQL Server 2019 Standard 2-Core в момента е най-актуалната версия на надеждната релационна платформа за данни на Microsoft, използвана в цял свят, тъй като предоставя всички важни в...
3 609,90 Лв. *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core Изданието SQL Server 2019 Enterprise 2-Core в момента е най-пълната и актуална версия на доказаната релационна платформа за данни на Microsoft; тя предоставя всички най-нови функции за бази...
14 347,90 Лв. *

Въведение в Microsoft SQL Server 2019

Какво представлява Microsoft SQL Server 2019?

Microsoft SQL Server 2019 е цялостно и мощно решение за управление на данни, което позволява на организации от всякакъв мащаб да съхраняват, управляват и анализират важна информация. Като усъвършенствана система за управление на релационни бази данни (СУБД) той предоставя технологията, необходима за вземане на решения, основани на данни, и за оптимизиране на бизнес процесите.

Основни компоненти на SQL Server 2019

SQL Server 2019 е оборудван с разнообразни функции, които подобряват обработката на данни, включително усъвършенствани механизми за сигурност, подобрена производителност и наличност, както и иновативни възможности за анализ на данни.

Основни характеристики на SQL Server 2019

Клъстер за големи данни

Изключителна характеристика на SQL Server 2019 е въвеждането на клъстери за големи данни. Те дават възможност да се обработват и анализират големи обеми структурирани и неструктурирани данни, като превръщат SQL Server в цялостна платформа за данни.

Обработка и анализ на данни

С помощта на клъстерите за големи данни потребителите могат да прилагат изкуствен интелект (AI) и машинно обучение директно в базата данни, за да получат усъвършенствани анализи и прозрения в реално време.

Подобрена сигурност и съответствие

Прозрачно криптиране на данни

Разширението Transparent Data Encryption (TDE) вече предлага и поддръжка на защитени анклави, като осигурява допълнителна защита на чувствителните данни срещу неоторизиран достъп.

Повишена производителност

Интелигентна обработка на заявките

В SQL Server 2019 се въвежда Intelligent Query Processing - функция, която автоматично оптимизира производителността на заявките за бази данни, без да е необходима ръчна намеса.

Сценарии на приложение за SQL Server 2019

Поддръжка на съвременни приложения

Разработчиците се възползват от разширените възможности за поддръжка на съвременни приложения със SQL Server 2019, особено чрез интеграция с други продукти и услуги на Microsoft, като например Azure.

Междуезикова и междуплатформена разработка

С поддръжката на езици като Python и R и възможността за стартиране на SQL Server под Linux и контейнери Docker, SQL Server 2019 е универсална платформа за разработчици от широк кръг среди.

Бизнес разузнаване и анализи

SQL Server 2019 подобрява възможностите за BI чрез интегрирането на SQL Server Analysis Services, което позволява на организациите да извършват сложни анализи на данни и да създават смислени отчети.

Интеграция на езеро от данни

Интеграцията с Hadoop Data Lake дава възможност на SQL Server 2019 да извършва анализи на големи обеми от данни, осигурявайки по-широк поглед върху бизнес данните.

SQL Server 2019 предоставя на организациите надеждна, мащабируема и сигурна платформа за данни, която е готова за предизвикателствата и изискванията на днешния свят, управляван от данни. Със своите усъвършенствани функции и гъвкавост той помага на организациите да увеличат максимално стойността си чрез ефективно управление на данните.

Категории