Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD
Microsoft Office Standard 2021 за Mac MS Office 2021 Standard for Mac е най-новото издание на изпитания офис софтуер на Microsoft за компютри на Apple, което също е достъпно за изтегляне. По този начин потребителите отново се възползват...
316,90 Лв. *

Office 2021 за Mac: мощният офис софтуер за потребителите на Apple

В категорията Office 2021 за Mac ви представяме най-новата версия на доказания офис софтуер на Microsoft за операционни системи Mac. В тази статия е направен подробен преглед на Office 2021 за Mac и ще ви покажем защо този пакет е отличен избор за потребителите на Mac, които търсят мощни офис приложения.

Какво предлага Office 2021 за Mac?

Познати приложения във върхова форма

Office 2021 за Mac включва доказани приложения като Microsoft Word, Excel, PowerPoint и Outlook в най-добрата им форма. Тези приложения са специално оптимизирани за платформата Mac и предлагат безпроблемно потребителско изживяване.

Нови функции и подобрения

С Office 2021 за Mac получавате достъп до нови функции и подобрения, които ще повишат производителността ви. От подобрени функции за презентации до подобрени анализи на данни - Office 2021 за Mac предлага множество нововъведения.

Защо да изберете Office 2021 за Mac?

Безпроблемна интеграция в средата на Mac

Office 2021 за Mac е проектиран така, че да се интегрира безпроблемно в средата на Mac. Приложенията се адаптират визуално и използват специфични за Mac функции.

Не се изисква абонамент

За разлика от абонаментите за Office, не е необходимо да плащате периодична месечна такса за Office 2021 за Mac. Закупувате софтуера веднъж и го използвате постоянно.

Максимален контрол на защитата на данните

С Office 2021 за Mac имате пълен контрол върху данните си, защото не се налага да разчитате на съхранение в облака. Файловете ви остават на сигурно място във вашия Mac.

Заключение

Office 2021 за Mac е идеалното решение за офис софтуер за потребителите на Mac, които се нуждаят от мощни и познати приложения. С нови функции, подобрена производителност и безпроблемна интеграция в Mac средата Office 2021 за Mac предлага най-доброто в класа си решение за тези, които искат да повишат производителността си.

Независимо дали сте студент, професионалист или творчески работник, Office 2021 за Mac ви позволява ефективно да създавате документи, презентации и електронни таблици на вашия Mac компютър. Инвестирайте в Office 2021 за Mac, за да се възползвате от многобройните предимства на този мощен и лесен за използване офис софтуер. Повишете производителността си и запазете пълен контрол върху данните си, като имате достъп до познати и усъвършенствани приложения.

Категории